Τρίτη 2 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ
Τελικός ... πρόκρισης στο ΣΕΦ

Τον κρισιμότερο αγώνα μέχρι τώρα στη πορεία του στην Ευρωλίγκα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Εφές (21.00 Νovasports 2) στην πέμπτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά, που θα καθορίσει τον κάτοχο του τέταρτου εισιτηρίου για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης (19 - 21 Μάη). Υπενθυμίζεται ότι την πρόκριση έχουν ήδη πάρει οι Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε, που αποτελούν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού, και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θα είναι ο αντίπαλος του νικητή από το ζευγάρι του Ολυμπιακού.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη τους στο τέταρτο παιχνίδι, που τους έδωσε το δικαίωμα να φέρουν τη σειρά σε 5ο αγώνα στην έδρα τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σύμμαχος για την ελληνική ομάδα είναι και η παράδοση της διοργάνωσης, με βάση την οποία, όταν η σειρά πάει σε 5ο αγώνα, την πρόκριση παίρνει πάντα η γηπεδούχος ομάδα (8 στις 8 φορές μέχρι σήμερα).

Η ελληνική ομάδα, μετά τη μέτρια εικόνα του δεύτερου και τρίτου παιχνιδιού, επανήλθε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και κυρίως «έβγαλε» ενέργεια και πάθος για την νίκη. Στοιχεία που ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει να δει και απόψε από τους παίκτες του. Ο ίδιος χαρακτήρισε την αναμέτρηση «τελικό» και για τις δυο ομάδες, οι οποίες, όπως είπε, πλέον δεν έχουν να κρύψουν κάτι και γνωρίζονται καλά από τις συνεχόμενες κόντρες. Επισήμανε επίσης ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς, θεωρώντας τη διάρκεια στην απόδοση «κλειδί» για την πρόκριση.

Το στόχο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας κρίνει για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Εφές

Eurokinissi Sports

Το στόχο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας κρίνει για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Εφές
Ο πλουραλισμός στην επίθεση και η σωστή και κλειστή άμυνα, ώστε να αποσυντονιστεί ο αντίπαλος, είναι σύμφωνα με τον Ελληνα τεχνικό τα δύο βασικά στοιχεία στα οποία επικεντρώθηκαν τα αγωνιστικά πλάνα για απόψε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ