Παρασκευή 5 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Αμεσα η απόφαση για τις εφέσεις

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τύχη των εφέσεων που κατέθεσαν με διαφορετικούς στόχους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σχετικά με την τιμωρία του πρώτου για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο. Από την πλευρά τους κατέθεσαν έφεση για μείωση της ποινής, ενώ ο ΠΑΟΚ, έχοντας έννομο συμφέρον, στη δική του έφεση ζητά τη μεγαλύτερη τιμωρία του Ολυμπιακού (αφαίρεση 6 βαθμών). Οι εφέσεις εξετάστηκαν χτες από την Επιτροπή, η οποία γνωστοποίησε πως η απόφασή της θα ανακοινωθεί πριν το προσεχές Συμβούλιο της Super League, τη Δευτέρα 8 Μάη, στο οποίο θα επικυρωθεί (μερικώς, για τις θέσεις 1 - 5) η βαθμολογία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν, αφού ήταν γνωστό ότι ο Σέρβος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα, παρά την επιτυχημένη πορεία της. Ο Μιλόγεβιτς θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στα πλέι οφ. Την ίδια ώρα, με επιστολή της στη Super League, η ΠΑΕ Πανιώνιος ζητά την άμεση επικύρωση της βαθμολογίας και έναρξη των πλέι οφ, διαφωνώντας στη μετάθεση του ΔΣ για τη Δευτέρα 8 Μάη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στο «τιμόνι» θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος, μετά τη συμφωνία που επήλθε μεταξύ των διοικούντων της ομάδας και του Πορτογάλου τεχνικού, σε χτεσινή συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Οπως αναμενόταν, η Super League ανακοίνωσε ότι οι έξι βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον Ηρακλή δόθηκαν πίσω, μιας και η ΠΑΕ διευθέτησε τις οφειλές της προς τους παλιούς παίκτες Μπλέτσα και Αντωνίου, οι οποίοι εξοφλήθηκαν. Ετσι, οι «κυανόλευκοι» ξαναπήγαν στους 29 βαθμούς, που τους εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ