Τρίτη 9 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
«Δρόμοι παλιοί»

Στο Θέατρο Στοά και στο Νομισματικό Μουσείο φιλοξενείται τον Μάη η παράσταση του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ «Δρόμοι Παλιοί», για τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη. Το αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, που έχει παρουσιαστεί σε πολλούς δήμους της Αττικής, αποτελεί όχημα ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις. Η παράσταση θα παιχτεί στο Θέατρο Στοά (Μπισκίνη 55, Ζωγράφου), αύριο Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., και στο Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 12, Αθήνα), την Κυριακή 28 Μάη, στις 8.30 μ.μ.

Παράλληλα, το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ διοργανώνει τρεις μουσικές βραδιές, στο Πολιτιστικό του Στέκι (οδός Σταυροπούλου 29, πλατεία Αμερικής). Στις 22/5, 29/5 και 12/6, στις 8 το βράδυ θα παρουσιαστούν η μουσική παράσταση με τίτλο «Ταξίδι στην Ελλάδα» και 25 παραδοσιακά τραγούδια από τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Ηπειρο, την Κρήτη, τα νησιά και τη Μικρά Ασία.

Για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

  • Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβρη του 1990 στην πλατεία Αμερικής, είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών και στις οικογένειές τους. Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού (Φυλής 217, Αθήνα - 210.86.26.761). Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα - 210.86.12.604).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ