Παρασκευή 12 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στον όμιλο «Vodafone»

Από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Φάληρο
Από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Φάληρο
Σε καθημερινές κινητοποιήσεις, με στάσεις εργασίας και γενικές συνελεύσεις, βρίσκονται από την αρχή της βδομάδας οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Vodafone» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σήμερα έχει προκηρυχθεί νέα στάση εργασίας (9.00 - 13.00) και συνέλευση στο κτίριο του Φαλήρου. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε τις κινητοποιήσεις ήταν η απόφαση της εργοδοσίας για μείωση του διαλείμματος σε ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων.

Την αγωνιστική δράση οργανώνουν οι Σωματειακές Επιτροπές του ΣΕΤΗΠ και το επιχειρησιακό σωματείο στην «360 Connect», η οποία ανήκει επίσης στον όμιλο.

«Προχθές ήταν το επίδομα λογιστηρίου, χτες το stand by, σήμερα το διάλειμμα, κάθε μέρα σε κάθε γραφείο είναι οι απολύσεις, η εντατικοποίηση και η πίεση. Το σχέδιο της εργοδοσίας είναι ενιαίο και ανεξάρτητα από το πώς επιλέγει να χτυπά τα δικαιώματά μας πληττόμαστε όλοι», υπογραμμίζει το Σωματείο Εργαζομένων στην «360 Connect» και καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο με βάση τα αιτήματα που έχουν διαμορφώσει.

Το ΣΕΤΗΠ χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων που πήραν την απόφαση «να αντιδράσουν όχι μόνο για το διάλειμμα αλλά για μια σειρά αντεργατικών επιλογών της εργοδοσίας» και να παλέψουν για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ