Σάββατο 13 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
«Πράξη δεύτερη» στα ημιτελικά

Με τους δυο «αιώνιους» και φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, να έχουν πάρει το προβάδισμα μετά τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια, η «δεύτερη πράξη» των ημιτελικών στη Basket League διεξάγεται σήμερα και αύριο, σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ.

Στον σημερινό αγώνα, ο Αρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό θέλοντας να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στην έδρα του απ' ό,τι στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ, όπου υπέστη βαριά ήττα (84-54). Για τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη, ενόψει του δεύτερου αγώνα η ομάδα καλείται να παρουσιαστεί σημαντικά βελτιωμένη στα αμυντικά καθήκοντα και κυρίως στο θέμα της ταχύτητας, που της έλειψε στο ΣΕΦ. Στην άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «τεστ» πριν τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, επιδιώκει το 2-0 στις νίκες και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι και κάτι ανάλογο θέλει να δει και σήμερα. Στα ευχάριστα για τον Ελληνα τεχνικό και η συμμετοχή του Παπαπέτρου στην αποστολή, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα του ΣΕΦ δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τα ξαναλένε στο ίδιο γήπεδο με διαφορετικούς ρόλους, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι οι γηπεδούχοι. Με όπλο την παρουσία οπαδών τους, στην «Ενωση» θέλουν να δείξουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απ' ό,τι στο πρώτο παιχνίδι, όπου στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να βρουν τις απαντήσεις απέναντι στους αντιπάλους τους και κυρίως στην εμφάνιση του Καλάθη και υπέστησαν την ήττα. Στο Παναθηναϊκό υπάρχει η ικανοποίηση από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας στο β' μέρος του πρώτου αγώνα, αφού συν τοις άλλοις το αποτέλεσμα έδειξε να μειώνει την πίεση που υπήρχε στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπατσε στην Ευρωλίγκα και τα όσα ακολούθησαν.

  • Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αρης - Ολυμπιακός (17.00 Νovasports 2). KΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - ΠΑΟ (17.00 Cosmote Sports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ