Σάββατο 20 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη»

Ο νέος τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος παρουσιάζει τον καινούριο του δίσκο με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη», που κυκλοφορεί από τη Heaven.

Ο δίσκος περιέχει 8 τραγούδια σε στίχους του Φώντα Λάδη και μουσική από τους Δημήτρη Λάγιο και Μάνο Λοΐζο. Στο συγκεκριμένο δίσκο κυκλοφορεί και το τραγούδι «Τα μάτια σου που κλαίνε» όπου συμμετέχει η Γλυκερία.

Ο Φώντας Λάδης σημειώνει για το δίσκο: «Ενα καινούργιο CD, με οχτώ από τα καλύτερα που έχω γράψει με τους δυο πρόωρα χαμένους φίλους μου, τον Μάνο Λοΐζο και τον Δημήτρη Λάγιο, δεν είναι ασφαλώς κάτι λίγο. Οι συντελεστές αυτής της όμορφης "σύνθεσης" ερωτικού και πολιτικού λόγου είναι ό,τι καλύτερο. Ο Δημήτρης Κανέλλος, ένας ιδιαίτερα αξιόλογος νέος τραγουδιστής, με τη γλυκιά όσο και ανδρή, και κυρίως διακριτική φωνή του, είναι η πρώτη, βασική εγγύηση. Ο Στέλιος Φωτιάδης, με την πολύχρονη εμπειρία του στον τομέα της δισκογραφικής παραγωγής, είναι σίγουρα μια δεύτερη, απαραίτητη εγγύηση. Kαι, βέβαια, η Γλυκερία. Πάντα νέα και πάντα με κάτι καινούριο. Και πάντα στο μετερίζι του καλού ελληνικού τραγουδιού. Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της.

Τέλος, ευχαριστώ τους κληρονόμους των πνευματικών δικαιωμάτων των δυο μας συνθετών, τη Μυρσίνη Λοΐζου και την Υακίνθη Λάγιου, που "συνήργησαν" ώστε να περάσω κι εγώ το κατώφλι ενός χώρου, όπου ο στιχουργός - σπάνια χάριν ουσίας και περισσότερο χάριν συγκυρίας - τιμάται όχι απλώς ισότιμα με τον συνθέτη, αλλά ως... ο πρώτος και καλύτερος. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, όλους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ