Πέμπτη 1 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Σήμερα, Πέμπτη, κηδεύεται με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 3 μ.μ. Χτες, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, υπουργοί της κυβέρνησης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ