Τετάρτη 21 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία Φ. Μπόμπολα με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Π. Αθανασίου, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε το Κέντρο Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ). Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τον έλεγχο προέκυψαν για διάφορα έτη αναντιστοιχίες στα δηλωθέντα εισοδήματα ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ. Η ολοκλήρωση της έρευνας οδηγεί στη διαβίβαση των στοιχείων από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον οικονομικό εισαγγελέα που είναι αρμόδιος για να αποφασίσει αν θα απαγγείλει ή όχι κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Γ. Μπόμπολα και τραπεζικών στελεχών σχετικά με τα δάνεια της εταιρείας «Πήγασος». Τα αδικήματα αφορούν σε απιστία και ηθική αυτουργία σε αυτή.

***

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνη του 2013 έως τον Ιούνη του 2014.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ