Παρασκευή 30 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ»
Συναυλία στη Ζάκυνθο

Στη Ζάκυνθο, το ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ» θα δώσει με τον δικό του τρόπο το μήνυμα στους κατοίκους του νησιού και ειδικότερα στους νέους, το Σάββατο 1 Ιούλη, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Σολωμού - θεατράκι, με τη μουσική μπάντα της «ΣΤΡΟΦΗΣ». Ενα νεανικό συγκρότημα, που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ», θα αγκαλιάσουν μουσικά μ' ένα ρεπερτόριο ελληνικού έντεχνου και ροκ τους κατοίκους του νησιού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ» ανήμερα της συναυλίας θα λειτουργήσει περίπτερο ενημέρωσης από τις 6.30 το απόγευμα, ώστε να μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί.

  • Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ» είναι ένα πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης και η απεξάρτηση συντελείται μέσα από ποικίλες ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, διαθέτει ξενώνα φιλοξενίας που υποδέχεται και υποστηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που προέρχονται από την επαρχία και θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους για απεξάρτηση, από τα πρώτα βήματα μέχρι το στάδιο της επανένταξης και της ολοκλήρωσης. Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις παρέχονται στα Δικαστήρια Ανηλίκων Αθήνας και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Το πρόγραμμα είναι «στεγνό», δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους έφηβους: 210.8820277, για τους γονείς: 210. 8840862

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ