Σάββατο 1 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το πρόγραμμα της «Αιολίας»

Στην καρδιά του Αλσους του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής (Σολομωνίδου και Φιλαδελφείας), λειτουργεί και φέτος ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος «Αιολία».

Ολο το καλοκαίρι θα προβάλλονται ταινίες απ' όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια «όαση» ψυχαγωγίας τόσο στους Καισαριανιώτες, όσο και σε κατοίκους γειτονικών δήμων. Και φέτος, από Δευτέρα έως Πέμπτη οι προβολές είναι δωρεάν, ως ένδειξη ουσιαστικής αλληλεγγύης και ανακούφισης μέσα στην κρίση.

Το πρόγραμμα αυτής της βδομάδας έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο και την Κυριακή 2/7: «Η πεντάμορφη και το Τέρας» (2014), του Κριστόφ Γκανς. Στη Γαλλία του 1800 μια νεαρή κοπέλα, θέλοντας να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αποφασίζει να μείνει έγκλειστη στον πύργο ενός ανθρωπόμορφου τέρατος. Με τους: Λία Σεϊντού, Βενσάν Κασέλ.

Δευτέρα 3 και Τρίτη 4/7: «Το Μίσος» (1995), του Ματιέ Κασοβίτς. Το αδιέξοδο και η βία στη ζωή των νέων στο κοινωνικό περιθώριο του Παρισιού, σε αντίθεση με το πλούσιο κέντρο της «Πόλης του Φωτός». Εχει λάβει το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών. Με τους: Βενσάν Κασέλ, Ιμπέρ Κουντέ.

Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6/7: «Η εκδίκηση είναι δική μου» (1961), του Μάρλον Μπράντο. Ενας παράνομος που οι σύντροφοί του τον εγκατέλειψαν, επιστρέφει ύστερα από χρόνια, για να εκδικηθεί... Με τους: Καρλ Μάλντεν, Μάρλον Μπράντο.

Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9/7: «Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ» (2017), του Κεν Λόουτς. Επειτα από ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, ο 59χρονος ξυλουργός Ντάνιελ Μπλέικ δεν μπορεί να δουλέψει και προσπαθεί να λάβει το κρατικό επίδομα. Μια ταινία - καταγγελία για τη σημερινή κατάσταση στην Αγγλία.

Δευτέρα έως Πέμπτη: Είσοδος δωρεάν. Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή: Είσοδος 5 ευρώ. Για τις παιδικές ταινίες που θα προβληθούν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η είσοδος είναι δωρεάν για τα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ