Τρίτη 4 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κλείνει Τσόσιτς η ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες ο Ούρος Τσόσιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να αναμένεται να ολοκληρώσει τα τυπικά προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ενωση» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Την ίδια στιγμή, με δύο νέα πρόσωπα θα ενισχυθεί η αποστολή της ομάδας, που βρίσκεται στην Πολωνία πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο Κιέλτσε αναμένεται να ενσωματωθούν στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Κροάτης φορ Μάρκο Λιβάγια, όσο και ο νέος συνεργάτης του Χιμένεθ Φελίπε Μπενίτες Ουφάνο.

ΠΑΟ: Χτες το βράδυ ή το αργότερο σήμερα αναμενόταν να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό η δεύτερη φετινή του μεταγραφή. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, αφού ρυθμίστηκαν τα διαδικαστικά μεταξύ του 25χρονου αμυντικού και της διοίκησης. Ο Κολοβέτσιος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού έχει μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα ακολουθήσει την αποστολή για την προετοιμασία της ομάδας στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Ατρόμητος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Θόδωρο Βασιλακάκη. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα ανήκει στην ομάδα του Περιστερίου για τα επόμενα δύο χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ