Τρίτη 18 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα η συναυλία με τους ΤΑΚΙΜ, Π. Θαλασσινό και Α. Κετιμέ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν χτες στην Πάτρα, η προγραμματισμένη συναυλία των ΤΑΚΙΜ - Παντελή Θαλασσινού και Αρετής Κετιμέ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, στις 9.30 το βράδυ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Οι ΤΑΚΙΜ είναι ένα μουσικό σχήμα που ταξιδεύει την παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική στις νεότερες γενιές, με φρέσκια ματιά και σύγχρονο ήχο. Το ρεπερτόριό τους περιέχει στοιχεία από την κοινή παράδοση της Ελλάδας, της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Ο ήχος τους θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια προσπάθεια αναβίωσης του ήχου των παλιών πόλεων όπως η Σμύρνη, τα Ιωάννινα, η Πρέβεζα και η Κωνσταντινούπολη, όπου Ελληνες, Τούρκοι, Αρμένιοι και Εβραίοι συνυπήρχαν μουσικά.

Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ δημιουργούν μια εκρηκτική συναυλία επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο και στις εποχές, με κομμάτια μέσα από την παράδοσή μας, δοσμένα με τον μοναδικό τρόπο των ΤΑΚΙΜ , αλλά και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο του Παντελή Θαλασσινού και της Αρετής Κετιμέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ