Σάββατο 22 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Μνήμες του 2015 ξύπνησαν στον Παναθηναϊκό

Την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν θα αντιμετωπίσει τελικά ο Παναθηναϊκός, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Γιαγκελόνια. Η παλιά «πικρή» γνώριμη των «πρασίνων» επικράτησε εύκολα των Πολωνών και τώρα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη καλείται να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

Η είδηση από τα υπόλοιπα παιχνίδια για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League ήταν ο αποκλεισμός - σοκ της τουρκικής Γαλατασαράι από τη σουηδική Οστερσουντ, στην πρώτη εμφάνιση της τελευταίας στην Ευρώπη. Οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα και στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης, παρά την υπεροχή τους, έμειναν στο 1-1.

Σημειώνεται πως και οι τρεις ομάδες από την Κύπρο πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ Λεμεσού αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης, ο Απόλλων Λεμεσού την Αμπερντίν και η ΑΕΚ Λάρνακας την Ντιναμό Μινσκ.

Τα πρώτα ματς, στα οποία συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντονέτσκ, θα γίνουν στις 27 Ιούλη και οι επαναληπτικοί στις 3 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ