Κυριακή 23 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Αυτό το διάστημα συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Τη Δευτέρα 24 Ιούλη

Στη Σκάλα Λακωνίας, στις 8 μ.μ., στο πάρκο Ιπποκράτη, με: Συζήτηση με θέμα τον Αθλητισμό με τον Δημήτρη Βιτάλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και επικεφαλής της Επιτροπής Αθλητισμού του ΚΣ. Βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά μπάσκετ 3on3, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στο προαύλιο του Γυμνασίου Σκάλας. Λαϊκό γλέντι.

Την Πέμπτη 27 Ιούλη

Στην Ιστιαία, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Τουρισμός, αναψυχή, ξεκούραση - Δικαίωμα του λαού και της νεολαίας και όχι προνόμιο των λίγων». Θα μιλήσει ο Θέμος Βασιλείου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εύβοιας του ΚΚΕ. Ακόμα σκετς για τη ζωή του ξενοδοχοϋπαλλήλου και ζωντανή μουσική με τους Στάθη Θεοδώρου και Σπύρο Μπαλατσούκα.

Στη Νέα Αρτάκη, παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης με τους πρόσφυγες», στις 8.30 μ.μ., στο Λιμάνι (δίπλα στον Ανεμόμυλο). Από τις 7.30 μ.μ. θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για παιδιά με χειροτεχνίες, ζωγραφική και παιχνίδι.

Στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, στις 7.30 μ.μ., με: Προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, παιχνίδι και συζήτηση με θέμα «Ακου τι είπαν οι μαθητές για το πώς αλλάζει ο κόσμος» και ομιλία από τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ