Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
18μηνο σε κρίσιμη κατάσταση από ναρκωτικά

Ενα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε προχτές το πρωί στο Αυλάκι Στυλίδας, με θύμα ένα μωρό 18 μηνών. Το πρωί της Τρίτης το μωράκι εισήχθη στο νοσοκομείο της Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση, συνοδευόμενο από την ανήλικη μητέρα του, ηλικίας 17 χρόνων. Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι της ουσίας «βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα των αρχών στο σπίτι όπου μένει η 17χρονη, μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της και τη μητέρα της, αλλά και τον πατέρα των παιδιών, έναν 23χρονο. Εκεί βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα συγκεκριμένα χάπια, που πήρε το μωρό. Σοβαρό στοιχείο της υπόθεσης, το οποίο ερευνάται, είναι αν στο σημείο όπου ήταν οι ναρκωτικές ουσίες μπορούσε να φτάσει το 18μηνο.

Το αγοράκι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς προχτές το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνέλαβε τη 17χρονη μητέρα και τον 23χρονο πατέρα με κατηγορίες, όπως παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ