Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης φίλης και συντρόφισσας ΑΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ, αντί στεφάνου, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης, το ποσό των 200 ευρώ στο Κόμμα μας που αγαπούσε πολύ!

Παύλος και Βιττόρια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, που απεβίωσε στις 17/8/2016 στη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Πλάκας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καισαριανής, 500 δολάρια ΗΠΑ.

Επίσης, προσφέρει 50 ευρώ στη μνήμη της ΑΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ.

***

ΦΩΤΟ

Ο Σωκράτης Ξυδέας προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Μάνης, το ποσό των 50 ευρώ, στη μνήμη του θείου του ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΔΕΑ του Φωτίου από τη Σαϊδόνα Μεσσηνίας, που εκτελέστηκε από το Στρατοδικείο της Τρίπολης στις 14/5/1949.

***

ΦΩΤΟ

Οι αδερφές του ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΔΕΑ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Μάνης, το ποσό των 70 ευρώ, στη μνήμη του, προς τιμήν της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαϊδόνα την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.

***

ΦΩΤΟ

Στις 20/8/2017 συμπληρώνονται έξι μήνες που «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ. Στη μνήμη της ο σύζυγός της, Βασίλης Τσολακίδης, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 23/8/2017 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μου πατέρα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ (φωτ.), υπερήφανου υποστηρικτή του ΚΚΕ σε όλη του τη ζωή.

Στη μνήμη του καθώς επίσης και στη μνήμη της μητέρας μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (φωτ.), 53 χρόνων, της αδερφής μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ (φωτ.), 34 χρόνων, που σκοτώθηκαν μαζί την 1/9/1993, των αγωνιστών θείων μου ΓΙΩΡΓΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ, της γιαγιάς μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ και του παππού μου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βέροιας.

Ελισάβετ Καραγεώργου

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ

Motion Team

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ
***

ΦΩΤΟ

Αύριο, 21 Αυγούστου 2017, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του συντρόφου μας, αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αγωνιστή στη ζωή μαζί με τη γυναίκα του.

Η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του αντί ετήσιου μνημοσύνου 100 ευρώ στο ΚΚΕ, 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης και 50 ευρώ στο Παράρτημα Κερατσινίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου και συντρόφισσας ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, για τα δύο χρόνια που πέρασαν από το ξαφνικό θάνατό της στις 16 Αυγούστου 2015, ο σύζυγός της Στέφανος, τα παιδιά της Αθηνά, Δημήτρης και η νύφη της Ρεγγίνα προσφέρουν στο ΚΚΕ 60 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ηγουμενίτσας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ οι σύντροφοι Στέλιος Τζορμπατζής και Σταυρούλα Μανιά προσφέρουν 200 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΣΥΓΟΥΡΟΥ, που τέτοιες μέρες πριν από έξι χρόνια «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟ Σύρου.

Σωκράτης Μυλωνάς, Νικόλας Καΐλης

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο της αξέχαστης συζύγου μου (25/8/2007) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 20 ευρώ.

Βαγγέλης Πετρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Αυγούστου 2017 συμπληρώνονται οκτώ χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ.

Μέλος του ΚΚΕ από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και το θάνατό του. Υπηρέτησε με πίστη και ανιδιοτέλεια την υπόθεση της εργατικής τάξης.

Στη μνήμη του η σύντροφός του Υβέτ προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης, 300 ευρώ.

ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΝΗ, από τη Θεοτόκο Κόνιτσας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η νύφη του Βάγια Κουτσούκη και ο ανιψιός του Γιάννης Τσίμας προσφέρουν στο ΚΚΕ από 50 ευρώ ο καθένας.

***

ΦΩΤΟ

Για τον έναν χρόνο από το θάνατο του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ προσφέρουμε στη μνήμη του 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Οικογένεια Μαρίας και Στράτου Μεϊντανόπουλου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ. Γεννήθηκε και έζησε στο Ποδοχώρι Καβάλας, πιστός στην ιδεολογία του Κόμματος. Στη μνήμη του η γυναίκα και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Παπαγεωργίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Η Αντωνία και η Ρέτα Μεγκίσογλου προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Ξάνθης, 200 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του πατέρα τους ΒΑΣΙΛΗ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ, που στις 14 Αυγούστου 2017 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, καθώς και στη μνήμη της μητέρας τους ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ.

Για το αγαπημένο τους Κόμμα και τον «Ριζοσπάστη» ποτέ δεν αρνήθηκαν να προσφέρουν. Ο Βασίλης Μεγκίσογλου υπηρέτησε δε το λαϊκό κίνημα από πολλές θέσεις και υπήρξε πρόεδρος του Παραρτήματος Ξάνθης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

***

Στη μνήμη των γονιών μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑ τα παιδιά τους Γιώργος, Φάνης και Αγγελική προσφέρουν στην ΚΟΒ Ναυπλίου 100 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΝΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, και του συζύγου της ΦΩΤΗ ΤΟΥΡΛΕΝΤΕ, η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής προσφέρει 70 ευρώ στο ΚΚΕ.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΦΩΤΗΣ ΤΟΥΡΛΕΝΤΕΣ
ΦΩΤΗΣ ΤΟΥΡΛΕΝΤΕΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ

ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΔΕΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΔΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ
ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΝΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ