Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ - 28ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»
Τελευταία πρόβα για την Εθνική ανδρών

Στον απόηχο της υπόθεσης Αντετοκούνμπο και της απόσυρσής του από την ομάδα, η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία πρόβα πριν από το ερχόμενο Ευρωμπάσκετ με τη συμμετοχή της στο 28ο Διεθνές Τουρνουά «Ακρόπολις». Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ και εκτός της Εθνικής θα μετάσχουν ακόμα η Γεωργία, η Ιταλία και η Σερβία.

Προερχόμενη από τις δύο νέες νίκες επί της Μ. Βρετανίας στο Λονδίνο, η Εθνική κόντρα σε σαφώς δυνατότερους αγωνιστικά αντιπάλους επιδιώκει να εμφανιστεί κυρίως ανεπηρέαστη από τα τελευταία γεγονότα και να επιδείξει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα ενόψει των υποχρεώσεών της στο Ευρωμπάσκετ.

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Μίσσα, στα ευχάριστα νέα συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή στις προπονήσεις των Γιάννη Μπουρούση, Γιώργου Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι βρίσκονταν αυτές τις μέρες εκτός αποστολής λόγω της γαστρεντερίτιδας που τους ταλαιπωρούσε. Ετσι πλέον ο Ελληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του προκειμένου να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για την ομάδα.

Πρεμιέρα με Γεωργία

Η Ελλάδα θα ανοίξει τους αγώνες της σήμερα με αντίπαλο τη Γεωργία, την οποία προπονεί ο Ηλίας Ζούρος. Από το ρόστερ της πρώτης αντιπάλου της Εθνικής ξεχωρίζουν οι παρουσίες του πρωταθλητή στο ΝΒΑ με τους Ουόριορς, Ζάζα Πατσούλια, του Γκιόργκι Σερμαντίνι, με θητεία και στους δυο «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ και του Τορνίκε Σενγκέλια. Στον άλλο αγώνα η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία.

Το πρόγραμμα των πρώτων δύο ημερών:

ΣΗΜΕΡΑ: Ιταλία - Σερβία (18.45 ΕΡΤ2/Novasports 1), EΛΛΑΔΑ - Γεωργία (21.00 ΕΡΤ2/Νovasports 1)

ΑΥΡΙΟ: 18.45 Γεωργία-Σερβία, 21.00 ΕΛΛΑΔΑ - Ιταλία


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ