Τρίτη 29 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στις 19.30, στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά», οι ΤΟ Βιομηχανίας και Εμπορίου - Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας διοργανώνουν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Ομιλητές θα είναι ο Ορέστης Βέρτκας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βιομηχανίας, και η Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει γλέντι.

Την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Πάρκο Κήπου, θα παρουσιάσουν τη νέα έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Την παρουσίαση θα κάνει η Ειρήνη Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον Γιάννη Χαλκίδη, τον νεολαίο κομμουνιστή που δολοφονήθηκε από τα όργανα της δικτατορίας των συνταγματαρχών στις 5 Σεπτέμβρη του 1967. Η εκδήλωση θα γίνει στον τόπο της δολοφονίας του (οδός Νάτσινα 55, στη Χαριλάου). Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ