Τρίτη 29 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROBASKET 2017
Αναχώρησε για τη Φινλανδία η Εθνική

Με αισιοδοξία στις ...αποσκευές της αναχώρησε χτες η Εθνική ομάδα μπάσκετ για το Ελσίνκι της Φινλανδίας, όπου θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση του Eurobasket, με τον πρώτο της αγώνα να είναι προγραμματισμένος για μεθαύριο Πέμπτη με την Ισλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, σε δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία, θεωρώ ότι είμαστε ομάδα, θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και η βάση για να έρθουν τα αποτελέσματα (...) Αυτό που είναι το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η διάρκεια. Μέσα από την προετοιμασία και τα διάφορα φιλικά έχουμε δει κάποια πράγματα στα οποία είμαστε καλοί και πρέπει να τα κρατήσουμε και κάποια άλλα που πρέπει να διορθώσουμε και έχουν σχέση με τη συγκέντρωση. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά το κομμάτι του περιφερειακού σουτ. Είμαστε καλοί σουτέρ, χρειάζεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη γιατί θα παίξει ρόλο αυτό το κομμάτι. Από πλευράς άμυνας, η διάρκεια σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αυτή είναι η προσέγγισή μας και βήμα βήμα θα δούμε τι θα κάνουμε».

Τη 12άδα της Εθνικής που θα συμμετάσχει στο Eurobasket αποτελούν οι: Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Νίκος Παππάς, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ