Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες

Οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα συνεχίζονται και αναλυτικά το πρόγραμμά τους για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και φασισμός δεν πάνε μαζί». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., με τουρνουά ποδοσφαίρου στα γηπεδάκια Πολίχνης και θα ολοκληρωθεί με ομιλία - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στον ίδιο χώρο.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, με ομιλητή τον Γιάννη Βήττα, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στη Λαμία, στην πλατεία Καράβι, θερινό σινεμά με προβολή σύγχρονης ξένης ταινίας.

Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη

-- Στη Λευκάδα, στις 8 μ.μ., στο Ανοικτό Θέατρο, με: Ομιλία από τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, Quarteto Branello, αντάρτικα τραγούδια, προβολή ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, έκθεση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό» κ.ά.

-- Στα Τρίκαλα, στο Μύλο Ματσόπουλου, στις 7.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Μουσικό Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης σε ενορχήστρωση του Δημήτρη Φωτιάδη. Ομιλία από τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο. Κι ακόμα: Αφιέρωμα στις κατακτήσεις των εργαζομένων στο σοσιαλισμό. Συζήτηση με θέμα «Παλεύοντας στην καθημερινότητα για το ανέφικτο ή για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Rap challenge (διαγωνισμός ρίμας) ενάντια στο φασισμό και στο ρατσισμό. Παράσταση θεάτρου σκιών του Κοσμά Παναγιώκα κ.ά.

-- Στην Καστοριά, στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία Μακεδονομάχων, με ομιλητή τον Σωκράτη Μπουντόλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στα Γρεβενά, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Κώστα Αντάρα, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στη Σπάρτη, στις 9 μ.μ., στο Πάρκο Ευαγγελίστριας, με ομιλήτρια την Ελένη Μητικάρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Διήμερο Παρασκευή 1 - Σάββατο 2 Σεπτέμβρη

-- Στην Αρτα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σκουφά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Την Παρασκευή: Μουσικό και αφηγηματικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, με αφορμή τα 35 χρόνια από το θάνατό του, με τίτλο «Τίποτα δεν πάει χαμένο...». Κεντρική ομιλία από τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή. Μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Λαϊκό γλέντι με τους «Πέντε στο δρόμο». Το Σάββατο: Διαδραστικό παιχνίδι για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την προσφυγιά στο Μαθητικό Στέκι. Μουσικό και αφηγηματικό αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση με τίτλο «10 μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο...». Συναυλία με τον Δημήτρη ΝΤΖ#. Λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Σάββατο 2 Σεπτέμβρη

-- Στην Κατερίνη, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Κατερίνης. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κυγιάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της Οργάνωσης.

-- Στη Δράμα, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο, με ομιλητή τον Ηλία Αργυρόπουλο, Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.

-- Στο Αίγιο, στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στην Κόρινθο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Φλοίσβου, με ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στο Ναύπλιο, στις 9 μ.μ., στο Θεατράκι του ΟΣΕ, με ομιλητή τον Γιάννη Τζαβάρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Κεφαλονιά, στις 7 μ.μ., στο προαύλιο Ξενία, με ομιλητή τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ του ΚΚΕ.

-- Στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, στις 9 μ.μ., στη Λίμνη Αγ. Νικολάου, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη Χίο, στις 8 μ.μ., στο Κόκκινο Φαναράκι, με ομιλητή τον Νίκο Λάππα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ