Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επιστροφή Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το χτεσινό μεταγραφικό μπαράζ στο φινάλε της περιόδου των μεταγραφών. Ο Πορτογάλος παίκτης, που αγωνιζόταν στη γερμανική Βόλφσμπουργκ, πλέον θα φορέσει ξανά (μετά την περίοδο 2008 - 2012) τη φανέλα του «δικεφάλου» για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Βραζιλιάνο μέσο Μαουρίσιο για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα απέμεναν τα τυπικά για την προσθήκη και του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού Σαμπράνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού είναι από χτες ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός Μπιόρν Ενγκελς, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μπριζ. Παράλληλα, η γερμανική Μπάγερν Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Παναγιώτη Ρέτσου από τους «ερυθρόλευκους».

ΑΕΚ: Εν αναμονή της χτεσινοβραδινής άφιξης του Αργεντίνου επιθετικού Σέρχιο Αραούχο (επιστρέφει δανεικός από τη Λας Πάλμας), η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση για ένα χρόνο του 30χρονου επιθετικού Παναγιώτη Κονέ που αγωνιζόταν στη Γρανάδα. Ο παίκτης επιστρέφει στην Ενωση μετά την τριετία 2005 - 2008 και στην Ελλάδα μετά από επτά χρόνια (το 2009 - 2010 ήταν στον Ηρακλή).

ΠΑΟ: Αφίξεις είχε η χτεσινή μέρα για τον Παναθηναϊκό αφού ήρθαν στην Ελλάδα το απόγευμα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Σουηδός μέσος Οσκαρ Χίλιεμαρκ και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Αντονι Μουνιέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ