Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνολικά 57 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Πυρκαγιά σε δασική έκταση ήταν χτες σε εξέλιξη στην περιοχή Αγιος Αθανάσιος Μεσσηνίας. Επιχειρούσαν 26 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων και τέσσερα αεροσκάφη «Πεζετέλ». Επίσης, σε εξέλιξη ήταν φωτιά στα Αμπέλια Αγρινίου όπου επιχειρούσαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη «Πεζετέλ». Παράλληλα, κατά το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική αντιμετώπισε 57 δασικές πυρκαγιές.

Επίσης, συνελήφθησαν χτες από την Πυροσβεστική, στην Ηλεία, ένας 31χρονος και ένας 29χρονος ως υπαίτιοι εμπρησμού από πρόθεση για πρόκληση πυρκαγιών σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στη θέση Βρεστά - Τσαπαρέικα Γερακίου του δήμου Ηλιδας, οι οποίες εκδηλώθηκαν την Κυριακή στις 3.15 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα. Οι ανωτέρω συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ελέγχονται για άλλες 3 αγροτοδασικές πυρκαγιές στην ίδια περιοχή.

Εξάλλου, αιφνιδιαστική επίσκεψη στις καμένες περιοχές της Βόρειας Ζακύνθου πραγματοποίησε, χτες το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας. Ο Ν. Τόσκας πέταξε πάνω από τα καμένα με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός συναντήθηκε με πυροσβέστες, συνομίλησε μαζί τους και έκανε μια πρώτη εκτίμηση της καταστροφής που έπληξε το νησί της Ζακύνθου και μετά αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ