Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Επανεκκίνηση με δοκιμασίες για τα φαβορί

Με τις εκτός έδρας δοκιμασίες τριών από τους ισχυρούς του πρωταθλήματος, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει από σήμερα ξανά στη δράση, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Δυνατό τεστ στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη περιμένει σήμερα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας όλα τα «βέλη» στη φαρέτρα, καθώς επέστρεψε και ο τραυματίας Εμενίκε στην αποστολή, η οποία συμπεριλαμβάνει και τα τρία νέα αποκτήματα, Τζούρτζεβιτς, Ενχελς, Πρότο. Η δε Ξάνθη, που μετράει μια ισοπαλία και μια νίκη, θέλει να βγάλει με θετικό «βαθμό» την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της φετινής σεζόν. Αμφίβολος παραμένει ο Σαμπανίδης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Μετρώντας δύο ισοπαλίες μέχρι τώρα, χωρίς βαθμό (εξαιτίας της ποινής των -2β) και αλλαγμένος σε έμψυχο δυναμικό (φυγή Ζέκα, προσθήκες Σιλά, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ), ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην Κέρκυρα την «επανεκκίνησή» του στο πρωτάθλημα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευελπιστεί σε ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου ποντάρει πολλά στο δίδυμο των Τσάβες - Λουτσιάνο. Το δικό τους νέο ξεκίνημα ψάχνουν και οι γηπεδούχοι, που μέχρι τώρα μετρούν δύο ήττες.

Σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται επιστρέφει ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Απόλλωνα Σμύρνης, επιδιώκοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ενισχυμένος στο ρόστερ από το μεταγραφικό μπαράζ των τελευταίων ημερών (Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Σαμπράνο), ο «Δικέφαλος» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ρίχνει το βάρος στις εσωτερικές υποχρεώσεις. Στα θετικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου το γεγονός ότι Μακ και Λέβεκ ανέβασαν ρυθμούς και έθεσαν υποψηφιότητα για συμμετοχή στον αγώνα.

Στο ΟΑΚΑ, έχοντας τον πρώτο λόγο, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λάρισα και εκτός του πρακτικού μέρους, που επιβάλλει τη νίκη στην έδρα της, θέλει να πραγματοποιήσει επιτυχημένη «πρόβα» ενόψει της δοκιμασίας της στη Ριέκα για την πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League.

Στα αξιοσημείωτα του προγράμματος η αναμέτρηση στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ