Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Eντός Λεκανοπεδίου τα βλέμματα

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θέλει να ξεσπάσει για την ήττα του από τη Σπόρτινγκ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Eurokinissi Sports

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θέλει να ξεσπάσει για την ήττα του από τη Σπόρτινγκ στο Τσάμπιονς Λιγκ
Στις αναμετρήσεις που θα γίνουν εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 4η αγωνιστική της Super League, από την οποία απουσιάζει το ντέρμπι και θεωρητικά τα φαβορί, τα περισσότερα εκ των οποίων αγωνίζονται στις έδρες τους, δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης (μεσοβδόμαδα θα αναμετρηθούν για το Κύπελλο). Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα επιδιώξουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών. Κάτι που θεωρείται επιβεβλημένο όχι μόνο για πρακτικούς λόγους (να μείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας) αλλά και για ψυχολογικούς. Πολύ περισσότερο που την επόμενη αγωνιστική είναι το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μπέσνικ Χάσι, θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που κατέβαινε στις τελευταίες υποχρεώσεις, με τους Πάρντο, Ζντίελαρ και Κούτρη (εάν είναι απόλυτα έτοιμος) να διεκδικούν θέση στους βασικούς. Στην άλλη πλευρά, ο Αστέρας με νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Σάββα Παντελίδη, που αντικατέστησε τον Στάικο Βεργέτη, ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα σηματοδοτήσει το νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Στο γήπεδο του Περιστερίου η τυπικά γηπεδούχος Λαμία θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ. Οπως γνωστοποιήθηκε, αν και τα έργα στο γήπεδο της Λαμίας ολοκληρώθηκαν, η διοίκηση των Φθιωτών επέλεξε να γίνει εκεί η αναμέτρηση για «διαδικαστικούς λόγους». Η Λαμία προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και κόντρα στην ΑΕΚ θέλει να γράψει ακόμα μια επιτυχία, με την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο (παρά την ήττα με 1-0) να αποτελεί οδηγό. Στην άλλη πλευρά, η Ενωση θα εμφανιστεί ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τη νίκη στην Κροατία επί της Ριέκα για το Europa League, με στόχο να συνεχίσει νικηφόρα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν μεσοβδόμαδα και για το Κύπελλο.

Με την τελευταία θέση, και μάλιστα χωρίς βαθμό, να μην αφήνει περιθώρια απωλειών, ο Παναθηναϊκός, που αγνοεί τη νίκη μέχρι τώρα (δύο ισοπαλίες, μία ήττα), θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, που προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο ουδέτερο Καυταντζόγλειο λόγω εργασιών στο γήπεδο της Τούμπας θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό, με τα περιθώρια για νέα στραβοπατήματα μετά από αυτό στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα (0-0) να μην υπάρχουν. Ο Παναιτωλικός την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε όρθιος εκτός έδρας με τον Πανιώνιο (1-1) και θα εμφανιστεί με καλή ψυχολογία κόντρα στον «δικέφαλο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ