Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΡΤΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης

Με σύνθημα «Ολοι για έναν και ένας για όλους», το Εργατικό Κέντρο Αρτας διοργανώνει, για τρίτη χρονιά, δωρεάν Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης, απευθυνόμενο σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα στήριξης των παιδιών τους στην προσπάθειά τους για μόρφωση. Οπως σημειώνει: «Τα μαθήματα αλληλεγγύης έχουν διπλή έννοια: Από τη μια αλληλεγγύη στην ανακούφιση από το άμεσο πρόβλημα, και από την άλλη αλληλεγγύη στον αγώνα για τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν».

Τα μαθήματα θα γίνονται στο Εργατικό Κέντρο Αρτας (οδός Μακρυγιάννη 40), απογευματινές ώρες, σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 15 Οκτώβρη. Πληροφορίες και εγγραφές στο Εργατικό Κέντρο Αρτας και στα τηλέφωνα: 26810 28023 και 6973567731, τις ώρες 8.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ.

Επίσης, για τρίτη χρονιά θα λειτουργήσουν Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης στην Κέρκυρα από τα ταξικά εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν η Ενωση Λογιστών, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύνδεσμος Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, που με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν έμπρακτα την ταξική τους αλληλεγγύη στους γονείς που αδυνατούν να στηρίξουν τα παιδιά τους, ενώ απευθύνουν κάλεσμα και προς τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν την προσπάθεια. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6946125471.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ