Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιά στην Ηλεία

Σε εξέλιξη ήταν χτες η φωτιά, που εκδηλώθηκε προχτές το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Νεμούτα της Ηλείας. Το δύσβατο της περιοχής και το ανάγλυφο του εδάφους προκαλούσαν προβλήματα στις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο μεταξύ, στο σημείο επιχειρούσαν 52 πυροσβέστες με 26 οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα με εννέα άτομα. Ρίψεις νερού πραγματοποιούσε ελικόπτερο, ενώ το έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμαν ένα βυτιοφόρο και δύο μηχανήματα.

Εξάλλου, στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας νοσηλεύεται 52χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή. Συμμετείχε εθελοντικά στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμα λόγους, έχασε την ισορροπία του έπεσε και χτύπησε. Πυροσβέστες έσπευσαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Οπως διέγνωσαν οι γιατροί, ο 52χρονος έφερε εγκαύματα και χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υπάρχει ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων.

Σε εξέλιξη ήταν πυρκαγιά και σε δασική έκταση στην περιοχή Λαλιώτης Κορινθίας. Επιχειρούσαν 36 πυροσβέστες με 17 οχήματα, πέντε άτομα πεζοπόρο, έξι αεροσκάφη PZL και ένα «Καναντέρ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ