Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Αισιόδοξο και ελπιδοφόρο το μήνυμά του

Χρόνο με το χρόνο ο μοναδικός νεανικός πολιτικός και πολιτιστικός θεσμός του Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή» αποκτά μεγαλύτερη απήχηση στη νέα γενιά. Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που συνέρευσαν στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια, στο 27ο Φεστιβάλ.

Μέσα από τις πολιτικές συζητήσεις, τις επιμελημένες παρεμβάσεις από τα περίπτερα, αλλά και από το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα αναδείχτηκε η ρεαλιστικότητα της πρότασης, την οποία απευθύνει η ΚΝΕ στη νεολαία. Πρόταση ζωής. Βαδίζοντας προς το 8ο Συνέδριό της αναδεικνύει το ρόλο και τη θέση της νεολαίας στην οικοδόμηση του μετώπου που θα αντιπαλεύει την καπιταλιστική βαρβαρότητα και την ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Οι χιλιάδες νέοι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με την εναλλακτική πρόταση ζωής, την πρόταση διεξόδου από τη μίζερη πραγματικότητα που ετοιμάζουν γι' αυτούς, την πρόταση της αξιοπρέπειας του αγώνα, στο πλευρό του ΚΚΕ. Αλλωστε, οι κεντρικές πολιτικές ομιλίες του γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Ν. Σοφιανού και της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα σφράγισαν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, δείχνοντας για μια ακόμα φορά τη διέξοδο του λαϊκού κοινωνικοπολιτικού μετώπου πάλης για το λαό και τη νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ