Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας και φίλης ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος Νοέμβρη - Δεκέμβρη.

Λάμπρος, Μαρίνα, Αγγελική Γερολυμάτου

***

Στη μνήμη του αγωνιστή ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ του Αποστόλου, που εκτελέστηκε στο Μεσόβουνο Πτολεμαΐδας, στις 23 Οκτώβρη 1941, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Σιδηρόπουλος Παύλος

***

ΦΩΤΟ

Για τα 100 χρόνια από τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση προσφέρω 400 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη της κομμουνίστριας Μακρονησιώτισσας μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, μέσω της ΚΟΒ Εθνικής της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αττικής.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ («Μητσοδάσκαλος») για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Παραμυθιάς 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η κόρη του Γαλάτεια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, που «έφυγε» απ' τη ζωή πριν δύο χρόνια και έξι μήνες, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου.

Η γυναίκα του Μάχη

Τα παιδιά του Βάσος, Ρούλα

***

Στη μνήμη του ΔΕΡΜΑΤΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, η αδελφή του Μπεζεντάκου Ευανθία προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Οκτώβρη 2017, η ΚΟΒ Αμαρουσίου προσφέρει στο ΚΚΕ 180 ευρώ.


ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ