Τρίτη 25 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Προελαύνει η Λιντς

Ιδρωσε αλλά τελικά τα κατάφερε η Αρσεναλ να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Μπόλτον στο Χάιμπουρι. Οι «κανονιέρηδες» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και ο Αρσεν Βεγκέρ, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, δεν είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της και συνέτριψε την Ιπσουιτς με 4-0. Στα αξιοσημείωτα αυτής της αγωνιστικής στην Αγγλία η νίκη της Λιντς με 3-0 επί της Ντέρμπι, που διατήρησε τα «Παγόνια» στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς και η νίκη της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ με 1-0. Η βαθμολογία: Λιντς 14, Μπόλτον 12, Αρσεναλ 11 κτλ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Την ήττα γνώρισε η Σάλκε στην 7η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, αφού η Φράιμπουργκ τη νίκησε με 2-0. Ετσι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατρακύλησε στην 6η θέση με 11 βαθμούς. Κατά τα άλλα η Καϊζερσλάουτερν παράμεινε αήττητη και μόνη πρώτη αφού επικράτησε και της Χέρτα με 4-1. Δεύτερη πέρασε η Μπάγερν Μονάχου, που δείχνει να ανακάμπτει μετά το άσχημο ξεκίνημα και νίκησε την Κότμπους με 3-0 εκτός έδρας. Στα αξιοσημείωτα η ήττα του Αμβούργου στην έδρα του με το βαρύ 4-0 από τη Βέρντερ. Η βαθμολογία: Καϊζερσλάουτερν 21, Μπάγερν Μ. 16, Λεβερκούζεν 15 κτλ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Συνήθεια φαίνεται να έγιναν στη Λα Κορούνια τα δραματικά φινάλε αφού μετά τον Ολυμπιακό και με αντίπαλο την Αλαβέζ πήρε τη νίκη με 3-2 στο φινάλε αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Πάντως, έστω και έτσι η νίκη έφερε την ηρεμία που χρειαζόταν η ομάδα μετά την ισοπαλία με τους «ερυθρόλευκους» στο Τσάμπιονς Λιγκ και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η Μαγιόρκα γνώρισε μια νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Θέλτα με 2-0. Η βαθμολογία: Θέλτα 10, Λα Κορούνια 9, Μπέτις 9 κτλ.

ΙΤΑΛΙΑ: Η Ιντερ ήταν η κερδισμένη της τέταρτης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο, αφού επικράτησε της Τορίνο εκτός έδρας με 1-0, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της Γιουβέντους (0-0 με τη Λέτσε) την οποία έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Την πρώτη της νίκη πέτυχε και η πρωταθλήτρια Ρόμα που νίκησε τη Φιορεντίνα με 2-1.

  • Η αντίπαλος της ΑΕΚ Χιμπέρνιανς συνέχισε τις νίκες της για το πρωτάθλημα Σκοτίας επικρατώντας με 4-0 της Σεντ Τζόνσον. Νίκη για το αυστριακό πρωτάθλημα σημείωσε και η Κερντέν επί της Αντμίρα με 2-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ