Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ
Αυτοδύναμη η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών»

Αυτοδύναμη είναι φέτος η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΑΣΕ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας - Φούρνων, που έκανε εκλογές την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, επί 80 ψηφισάντων (πέρυσι 78), βρέθηκαν 8 λευκά (6 πέρυσι), 22 άκυρα (3 πέρυσι), ενώ η ΑΣΕ έλαβε 50 ψήφους (από 33 πέρυσι). Πέρυσι είχε συμμετάσχει στις εκλογές του Συλλόγου και η παράταξη «Κόντρα» (είχε λάβει 36 ψήφους), που φέτος δεν κατέβηκε.

Με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν και τους καλεί «σε μαζική συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας καθώς και στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας! Συνεχίζουμε με τη στήριξή σας αταλάντευτα τον αγώνα για τη ζωή και τη μόρφωση που έχουμε ανάγκη εμείς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε πιο δυνατά: Για έναν Σύλλογο που θα είναι μπροστά στον αγώνα για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα! Για συνδικαλιστικό κίνημα καρφί στο μάτι της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας», καταλήγει η ΑΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ