Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφορεί το τρίτο τεύχος του περιοδικού «το κόκκινο Αερόστατο»

Ανανεωμένο, χαρούμενο, με πλούσια ύλη, το παιδικό περιοδικό «το κόκκινο Αερόστατο» είναι και πάλι μαζί μας, κυκλοφορώντας το τρίτο τεύχος του. Το περιοδικό, που επιμελείται η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τη δουλειά στις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας, διακινείται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, γεμάτο με ιστορίες που δεν περιμένετε!

Στις σελίδες του οι μικροί αναγνώστες θα βρουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, παρουσιασμένα με εύληπτο τρόπο, θα βρουν κόμικ, παιχνίδια, σπαζοκεφαλιές, σκάκι, χειροτεχνίες, διήγημα, συνεντεύξεις κ.ά. Ξεχωριστή θέση στα περιεχόμενα του τρίτου τεύχους, με άμεση επικαιρότητα, έχουν οι σελίδες που αφιερώνονται στην επέτειο του Πολυτεχνείου: Αποσπάσματα από τα μηνύματα του πομπού του Πολυτεχνείου, ένα μικρό ιστορικό κείμενο για την επιβολή της δικτατορίας και το χρονικό του ξεσηκωμού, ένα όμορφο σύντομο διήγημα, καθώς και προτάσεις για τραγούδια και λογοτεχνικά βιβλία που μεταφέρουν το κλίμα της εποχής και υμνούν τους αγώνες του λαού μας.

Στο τεύχος αυτό υπάρχουν ακόμη θέματα για το περιβάλλον, τον κύκλο του νερού, την εξέλιξη του ανθρώπου και τη θεωρία του Δαρβίνου, το καλλιτεχνικό πατινάζ, συνέντευξη της παιδικής θεατρικής ομάδας κ.ά. Παράλληλα, το περιοδικό εμπεριέχει δώρο εφτά ωραία αυτοκόλλητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ