Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Μαθητές Λυκείου πήγαν στο «Τελευταίο Σημείωμα»

Την Τετάρτη 15 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Το Τελευταίο Σημείωμα», για τους μαθητές των Λυκείων της Καισαριανής, τόπου εκτέλεσης κατά την Κατοχή χιλιάδων αγωνιστών, ανάμεσά τους και οι 200 κομμουνιστές της Πρωτομαγιάς του 1944, θέμα που πραγματεύεται η ταινία.

Οι 700 περίπου μαθητές από τα Λύκεια του δήμου Καισαριανής, συνοδεία των διευθυντών των Λυκείων και των καθηγητών τους, παρουσία του δημάρχου της πόλης Ηλία Σταμέλου και της αντιδημάρχου Παιδείας Κανέλλας Γεωργοπούλου, δημιούργησαν μια διαφορετικής δυναμικής ατμόσφαιρα μέσα στην αίθουσα, με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους. Παρόντες στην προβολή ήταν και συντελεστές της ταινίας, ανάμεσά τους και ο Παντελής Βούλγαρης και η Ιωάννα Καρυστιάνη, με την οποία συνυπογράφει το σενάριο.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Νοέμβρη, στο δήμο Χαϊδαρίου και στον κινηματογράφο «Ανοιξη» θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα», αυτήν τη φορά για τους μαθητές Λυκείου του Χαϊδαρίου, μια πρωτοβουλία που οργανώνεται σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τα Λύκεια της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ