Τρίτη 21 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε σοβαρή κατάσταση η δικηγόρος

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, που τραυματίστηκε στο πόδι από ναυτικού τύπου φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων την περασμένη Παρασκευή, στα Εξάρχεια.

Οπως αναφέρει το χτεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, «σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου "O Ευαγγελισμός" η 55χρονη γυναίκα που τραυματίσθηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή. Το τραύμα έχει καθαριστεί χειρουργικά και η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη».

Η Α. Τσουκαλά, αφού υπεβλήθη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε 6ωρη ορθοπεδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση, έκτοτε παραμένει σε καταστολή, ενώ της χορηγούνται μεταξύ άλλων ινότροπα φάρμακα. Υπενθυμίζεται ότι για τον τραυματισμό της Α. Τσουκαλά έχει ασκηθεί δίωξη κατά αγνώστων, ενώ στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται προσπάθεια για εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού (DNA) που θα δώσει στοιχεία για το άτομο που εκτόξευσε την φωτοβολίδα με αυτοσχέδιο πυροσωλήνα, στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ