Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Ειδική έκδοση για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ

Κυκλοφορεί από το Σάββατο, 2 Δεκέμβρη, με τον «Οδηγητή»

Με μια ειδική έκδοση του ΚΣ της ΚΝΕ για τα 50 χρόνια της Οργάνωσης, που συμπληρώνονται το 2018, κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 2 Δεκέμβρη, ο «Οδηγητής».

«Η 50χρονη πορεία της ΚΝΕ είναι η νεανική έφοδος στο μέλλον, για τον νέο κόσμο, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό», είναι ο τίτλος της έκδοσης, η οποία περιέχει υλικά της Διευρυμένης Συνόδου του ΚΣ της ΚΝΕ, που έγινε στις 14/10/2017 και σηματοδοτεί την έναρξη όλης της δραστηριότητας εορτασμού των 50 χρόνων της Οργάνωσης.

Στις σελίδες της έκδοσης θα βρούμε: Τη «Διακήρυξη του Κεντρικού Συμβουλίου για την πορεία προς τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ», παρεμβάσεις των στελεχών του ΚΚΕ που παρακολούθησαν τις εργασίες της Διευρυμένης Συνόδου (που στην πλειοψηφία τους είχαν διατελέσει Γραμματείς του ΚΣ της ΚΝΕ), την Απόφαση του ΚΣ για την άμιλλα ανάπτυξης και οικοδόμησης των Οργανώσεων της ΚΝΕ, καθώς και την παρέμβαση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στη Σύνοδο. Στην έκδοση περιλαμβάνονται, ακόμα, ορισμένα βιογραφικά στοιχεία και μια συνέντευξη του Δ. Τσιάρα, που ήταν ο πρώτος Γραμματέας της ΚΝΕ, καθώς και φωτογραφίες από την 50χρονη πορεία και δράση της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ