Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δράσεις Φοιτητικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα

Φοιτητικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ) και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) διοργανώνουν μια σειρά από πολύμορφες εκδηλώσεις μπροστά και στην 8η Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκέμβρη.

Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Πέμπτη, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση, στις 14.00, στην πτέρυγα των Πολιτικών Μηχανικών με θέμα «Μπαζωμένα ρέματα, κλιματική αλλαγή ή έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων;», με ομιλητή τον Χρήστο Μακρή, μεταδιδάκτορα διδάσκοντα του Τμήματος. Θα ακολουθήσει παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα.
  • Αύριο, Παρασκευή:

Η Επιτροπή Αγώνα Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση στις 17.00, στην πτέρυγα των Ηλεκτρολόγων με θέμα «Το νομοσχέδιο και οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση», με ομιλητή τον Ιάσονα Καρακώστα, υποψήφιο διδάκτορα του Τμήματος. Θα ακολουθήσει παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα.

Η Επιτροπή Αγώνα Φυσικού ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση στις 12.00 στη ΣΘΕ με θέμα «Ερευνα και εργασιακές προοπτικές στον κλάδο της Φυσικής» και ομιλητή τον Μίμη Προύσαλη, υποψήφιο διδάκτορα του Τμήματος, Θα ακολουθήσει παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα.

Η Επιτροπή Αγώνα ΠΑΜΑΚ διοργανώνει εκδήλωση στις 12.30 μ.μ., στο ΠΑΜΑΚ με θέμα «Η συμμετοχή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς, η συνεργασία ΠΑΜΑΚ - ΝΑΤΟ και η απάντηση των φοιτητών», με ομιλητή τον Αλέξη Παπαδόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΜΑΣ.

  • Τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη, ο Σύλλογος Φοιτητών Γεωλογικού ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση στη Σχολή Θετικών Επιστημών, με θέμα «Η αντισεισμική θωράκιση στην Ελλάδα, οι ελλείψεις και η ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία», με ομιλήτρια την Ρίτσα Παπαδημητρίου, καθηγήτρια του Τμήματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ