Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ
Στα «μαλακά» η Ρωσία, ζόρια για την Αργεντινή

Με την «οικοδέσποινα» Ρωσία να πέφτει στα «μαλακά» και την Αργεντινή να δείχνει ότι θεωρητικά θα έχει τα περισσότερα ζόρια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε χτες από τη FIFA η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018. Στα αξιοσημείωτα και η ιβηρική κόντρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας με την Ισπανία για το 2ο όμιλο.

Η σέντρα της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Ιούνη, με την αναμέτρηση της διοργανώτριας Ρωσίας με τη Σαουδική Αραβία, και ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιούλη. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, ενώ συνολικά τους αγώνες της διοργάνωσης θα φιλοξενήσουν 11 ρωσικές πόλεις.

Αναλυτικά οι όμιλοι: 1ος: Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ουρουγουάη. 2ος: Πορτογαλία, Ισπανία, Μαρόκο, Ιράν. 3ος: Γαλλία, Αυστραλία, Περού, Δανία. 4ος: Αργεντινή, Ισλανδία, Κροατία, Νιγηρία. 5ος: Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία. 6ος: Γερμανία, Μεξικό, Σουηδία, Νότια Κορέα. 7ος: Βέλγιο, Παναμάς, Τυνησία, Αγγλία. 8ος: Πολωνία, Σενεγάλη, Κολομβία, Ιαπωνία.

Στη φάση των «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και διασταυρώνονται χιαστί οι ομάδες των διπλανών ομίλων, π.χ. 1ος Α' ομίλου-2ος Β' ομίλου, 1ος Β' ομίλου-2ος Α' ομίλου κ.ο.κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ