Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Προειδοποιητική «καμπάνα» στον ΠΑΟ

«Αρχισαν τα όργανα» στον Παναθηναϊκό ως αποτέλεσμα των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Η UEFA τιμώρησε το «τριφύλλι» με αποκλεισμό ενός έτους από τις διοργανώσεις της, με αναστολή μέχρι την 1η Μάρτη 2018, με την ποινή να έχει διάρκεια τριών ετών. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η ελληνική ομάδα έχει χρονικό περιθώριο τριών μηνών να διακανονίσει τις οφειλές τις (και όχι να τις εξοφλήσει), κάτι που με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα μοιάζει απίθανο.

  • Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Κροάτη τεχνικό Ζόραν Βούλιτς, εξαιτίας της χαμηλής θέσης στη βαθμολογία όπου βρίσκεται η ομάδα. Αμεσως μετά, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ελληνα τεχνικό Γιώργο Παράσχο.
  • Το τυπικό μέρος απομένει για τη λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Περουβιανό Κάρλος Σαμπράνο και ήδη ο παίκτης από τη Δευτέρα αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη.
  • Ο 26χρονος Κύπριος διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Νέστορας Μυτίδης, θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση της Κέρκυρας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στο νησί των Φαιάκων.
  • Η ΠΑΕ Λαμία με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει τους νεοφώτιστους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ