Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συγκέντρωση - απολογισμός δράσης

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) Κεφαλονιάς καλεί σήμερα στις 7:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργοστολίου σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Απολογισμός δράσης της παράταξης και του εκπροσώπου της στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Δημήτρη Μαντζουράτου».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες στο Εργατικό Κέντρο ο Δημ. Μαντζουράτος, τόνισε πως «η Τοπική Αυτοδιοίκηση από λαϊκός θεσμός μετατράπηκε σε βραχίονας της κυβερνητικής πολιτικής. Σε αυτή τη λογική έχει προσχωρήσει η Νομαρχία που υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική με κατεύθυνση την ανάπτυξη του νησιού μόνο για τον τουρισμό».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Νομαρχία υιοθέτησε τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, έκανε στρεβλή χρησιμοποίηση του Γ' ΚΠΣ ικανοποιώντας αποκλειστικά τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου. «Δε στάθηκε αρωγός στους αγώνες των εργαζομένων και κάλυψε την κυβερνητική πολιτική σε όλα τα επίπεδα, όπως λόγου χάριν στο ασφαλιστικό, στην υγεία, στους μαθητές, στον πόλεμο κ.ά.», επισήμανε ο Δημ. Μαντζουράτος, για να καταλήξει: «Είναι ανάγκη να αμφισβητήσουμε συνολικά τον τρόπο ανάπτυξης που μας προτείνουν, το θεσμικό πλαίσιο και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της ενεργητικής παρέμβασης των εργαζομένων, των λαϊκών δυνάμεων, για όλα τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ