Παρασκευή 29 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Πολλά προβλήματα υπήρξαν από χτες το πρωί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έφθαναν μέχρι και τα 9 μποφόρ. Οι δυσκολίες εντοπίζονταν στο Ιόνιο, καθώς δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη - Ζάκυνθος, Ληξούρι - Αργοστόλι και Πόρος Κεφαλληνίας - Κυλλήνη, ενώ το πρωί δεν πραγματοποιήθηκαν και τα δρομολόγια των πλοίων ανοιχτού τύπου στη γραμμή Ηγουμενίτσας - Κέρκυρας. Επίσης, κλειστή ήταν και η πορθμειακή γραμμή Καβάλας - Πρίνου Θάσου, ενώ τα δρομολόγια από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό με τα «δελφίνια» πραγματοποιούνται με δυσκολία.

Μέχρι χτες, κανονικά διεξάγονταν τα δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Ωστόσο, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Γενικότερα, υπενθυμίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, από προχτές Τετάρτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ