Παρασκευή 29 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αλύγιστου συντρόφου ΑΥΓΕΡΗ ΑΥΓΗΤΙΔΗ, που «έφυγε» στις 28 Δεκέμβρη 2014, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Αγγελική & Σούλα Πρεκετέ, Σταύρος Μπούνταλης, Παύλος, Ηλιάνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, καλλιτεχνικού διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», που «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια και οκτώ μήνες, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Π. Φαλήρου.

Η γυναίκα του Μάχη

Τα παιδιά του Βάσος, Ρούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών, του πατέρα μου δημοσιογράφου, λογοτέχνη, ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και της μητέρας μου, συνδικαλίστριας, ΛΙΛΙΚΑΣ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, προσφέρω 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Παλ. Φαλήρου.

Η κόρη τους Μάχη Γεωργίου - Κορωναίου

***

Ο σύντροφος Αντώνης Καλόβουλος προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 150 ευρώ στη μνήμη των γονιών του ΑΓΓΕΛΟΥ και ΝΙΚΗΣ μέσω της ΚΟΒ Βορείων Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

***

Σύντροφε Νίκο, «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο γιος σου ΤΑΚΗΣ και μας γέμισε θλίψη. Ο Τάκης έδωσε μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου και αυτή τη μάχη την έδωσε με παλικαριά έως το τέλος. Εμείς, οι σύντροφοί σου από την ΚΟΒ Στουτγάρδης, σου ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη να αντέξετε εσύ, η γυναίκα σου Βαρβάρα και η αγαπημένη σου κόρη Μαρία αυτόν τον μεγάλο χαμό.

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ
Στη μνήμη του γιου σου προσφέρουμε στο ΚΚΕ 85 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Μολάων, 50 ευρώ μνημονεύοντας τους κουμπάρους μου και αντιστασιακούς ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ (φωτ.), ΔΟΥΚΑ ΓΙΩΡΓΟ και ΠΕΤΡΟΛΕΚΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗ (φωτ.).

Γεράσιμος Γιακουμάκης

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, που γεννήθηκε στη Μακρυράχη (Καΐτσα) Δομοκού, ΕΠΟΝίτη, αντάρτη του ΕΛΑΣ, αιχμάλωτου στην Αλντάμπα, αγωνιστή και πιστού ψηφοφόρου της αριστεράς και του ΚΚΕ.

Υπήρξε καλός σύζυγος για την αδελφή μου και μεγάλωσε δύο παιδιά. Προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης, 50 ευρώ.

Αντώνης Κούτρας

***

Στη μνήμη των νέων αγοριών και κοριτσιών από το Περιβόλι Δομοκού, που υπήρξαν αντάρτες του ΔΣΕ, σε ποσοστό πάνω από το 25% των κατοίκων, που κάποιοι σκοτώθηκαν, άλλοι εξορίστηκαν και φυλακίσθηκαν και κάποιοι πέρασαν στις σοσιαλιστικές χώρες, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Αντώνης Κούτρας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΙΑΚΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ, που με την κομματική τους δράση και τη στάση ζωή τους αποτέλεσαν παράδειγμα για πολλούς νεότερους συντρόφους, προσφέρω στο Κόμμα μας στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Κολιού Ευαγγελία

***

ΦΩΤΟ 5

Τιμούμε τα 100 χρόνια της επανάστασης των μπολσεβίκων, τα 100 χρόνια της ίδρυσης του τιμημένου ΚΚΕ και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας προσφέρουμε 100 ευρώ στη μνήμη των γονέων μας και συντρόφων ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΣ (φωτ.), ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΠΑΜΠΗ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΥΛΑΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΔΕΣΠΟΥΛΑΣ, ΑΔΑΜ ΠΕΤΡΟΥ (φωτ.), ΑΔΑΜ ΝΙΚΟΥ, ΕΚΟΥΖΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (φωτ.) ΜΟΥΖΑ ΘΑΝΑΣΗ (φωτ.).

Τα παιδιά τους Χατζηιωάννου Σοφία, Σάκης, Μαρία, Λευτέρης, Παρθένα, Σάκης

***

Προς τιμήν του σερβικού λαού, που αγωνίστηκε κατά των ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Κώστας Βεζδρεβάνης


ΠΕΤΡΟΛΕΚΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΛΕΚΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΙΑΚΟΣ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΜΟΥΖΑ ΘΑΝΑΣΗ
ΜΟΥΖΑ ΘΑΝΑΣΗ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜ

ΕΚΟΥΖΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΚΟΥΖΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ