Σάββατο 6 Γενάρη 2018 - Κυριακή 7 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 7 Γενάρη του 2014, «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ.

Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου, έπειτα επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» στη Δυτική Αττική, αλλά και δικηγόρος, υπερασπιστής της εργατικής τάξης, αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για μια καλύτερη κοινωνία.

Αλλά σε εμάς, που τον γνωρίσαμε προσωπικά, δεν λείπει μόνο ο αγωνιστής, μα πιο πολύ ο άνθρωπος, το ήθος του, το χιούμορ του, ο καλός του λόγος.

Στη μνήμη του, που κρατώ πάντα μέσα μου, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος Κολωνού 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε σε όλη του τη ζωή πιστός μαχητής.

Η οικογενειακή φίλη, Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΑΛΚΙΑ, που σκοτώθηκε το 1946 από ταγματασφαλίτες, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ 4ου Διαμερίσματος Λάρισας.

Ο γιος του, Νίκος Χαλκιάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου και συζύγου ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ, από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, που σε όλη τη ζωή του πάλεψε για ελευθερία, δικαιοσύνη και κοινωνική πρόοδο, προσφέρω 150 ευρώ στην ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του Μαρία Αναστασάκου - Μανθά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
***

Ο σύντροφος Πέτρος Αθανασιάδης, από το Μικροχώρι Δράμας, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ, προσφέρει στο ΚΚΕ 500 δολάρια Καναδά, μέσω της ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜΘ) του ΚΚΕ, στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ Β. ΣΤΑΛΙΝ. Για την ενίσχυση της προσπάθειας της ΚΟ ΑΜΘ του ΚΚΕ να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία στην Καβάλα, όπου θα στεγαστεί η έδρα της περιοχής.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Γενάρη συμπληρώνονται 5 χρόνια που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η αξέχαστη συντρόφισσα και σύζυγος ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ, άξια αγωνίστρια στην υπόθεση της πάλης για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα, Γιώργης Μπάστας, προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟΒ Ν/Δ Ζακύνθου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη φλογερή άσβεστη μνήμη των γονιών μου, του πατέρα μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ (φωτ.), αντιστασιακού, μαχητή του ΔΣΕ, της μητέρας μου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (φωτ.), του αδερφού μου ΒΑΣΙΛΗ, της αδερφής μου ΕΥΑΝΘΙΑΣ (φωτ.), και του πάντα αξέχαστου συζύγου μου ΜΠΟΥΡΛΗ ΣΩΤΗΡΗ (φωτ.), προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

Ντίνα Μπουρλή - Παπανικολάου

***

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 12 Γενάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος.

Κυριάκος Μανωλούδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 6/10/17 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ. Στη μνήμη της ο σύζυγός της προσφέρει στο ΚΚΕ 250 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Σεπτέμβρη «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, από τις Βρακάδες Ικαρίας.

Ενας έντιμος άνθρωπος, δημιουργικός, αγωνιστής της ζωής, καλός οικογενειάρχης και αταλάντευτος φίλος του ΚΚΕ, πιστός στις ιδέες και τα ιδανικά του.

Στη μνήμη του τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του προσφέρουμε στο ΚΚΕ για ενίσχυση το ποσόν των 260 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ των ΕΒΕ Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Η Τασία Παναγιώτου στη μνήμη του συζύγου της, συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

***

ΦΩΤΟ

Για τον σύντροφο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΟΦΙΛΙΟ, γραμματέα της ΚΟΒ Νοσοκομείου «Μεταξά», που μας «άφησε» πριν από 9 χρόνια, σε ηλικία μόλις 42 ετών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσα από τις γραμμές του οποίου πάλευε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μαραθοκάμπου και Εκπαιδευτικών Σάμου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Για τους σεμνούς αγωνιστές κομμουνιστές ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗ ΜΗΤΡΟ (φωτ.), δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, και ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΚΟΡΔΟ, «δήμαρχο» (ήταν υπεύθυνος για την καθαριότητα) στη Μακρόνησο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσα από τις γραμμές του οποίου έζησαν όλη τους τη ζωή, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μαραθοκάμπου Σάμου.

Κυριάκος, Νίκος, Ταξιάρχης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, από την Κορομηλιά Κιλκίς, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 Νοέμβρη 1992, σε ηλικία 79 ετών, και στη μνήμη του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΙΟΥ, που απεβίωσε στις 8 Αυγούστου 2013, σε ηλικία 86 ετών, στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, διαμένοντας εκεί ως πολιτικός πρόσφυγας μετά τον εμφύλιο πόλεμο του 1946-1949, ο γιος του Παύλου, Ηλίας, και η αδερφή του Δήμου και νύφη του Παύλου, Σούλα, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πικρολίμνης, 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, από τα Ιβηρα Σερρών, των αδερφών ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΤΑΚΗ, ΗΛΙΑ ΚΩΤΑΚΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΤΑΚΗ - ΧΑΤΣΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, από το Αχλαδοχώρι Σερρών, του γαμπρού τους ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ, του φίλου και συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, γιατρού, του φίλου και συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, γιατρού, του ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, από την Ποντοκερασιά Κιλκίς, του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από την Τερπνή Σερρών, πρώην βουλευτή της ΕΔΑ στο νομό Σερρών, καπετάνιου του 19ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Νιγρίτας, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ
ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ
Σίμος Κεΐσογλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το θάνατο του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ. Γεννήθηκε στην Κορωνούδα Κιλκίς το 1927. Μαχητής του ΔΣΕ από το 1947, οπότε και γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία, όπου παντρεύτηκε τη μαχήτρια του ΔΣΕ Παντελίδου Παρθένα κι έκαναν τρία παιδιά. Επαναπατρίστηκαν το 1967. Υπήρξε καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και συμμετείχε πάντα στις εκδηλώσεις του Κόμματος.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του και οι κόρες του Μαρία και Κούλα προσφέρουν 140 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στις 10 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» το αγαπημένο μου παιδί, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, άδικα, από τη ζωή. Προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 60 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο ΠΑΜΕ, στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ (καπετάν Νικήτα), του ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΜΑ και όσων έπεσαν στον τίμιο αγώνα, θα δοξαστούν και οι απόγονοι στις συγκεντρώσεις τα ονόματά τους θα διαλαλούν.

Σαραντόπουλος Μπάμπης

***

ΦΩΤΟ 4

Το 2000 έφυγε η μητέρα μου ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΖΑΛΑ - ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ, από το Μάραθο Ικαρίας. Στα Δεκεμβριανά ΕΠΟΝίτισσα σύνδεσμος, συνελήφθη και κρατήθηκε για μήνες στα κρατητήρια της αντίδρασης. Το 2005 «έφυγε» ο πατέρας μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ, από το Λυδί Ικαρίας, πιστός, ανιδιοτελής κομμουνιστής έως το τέλος της ζωής του. Το 2005 και το 2009 αντίστοιχα «έφυγαν» οι θείοι μου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, από το Φίδος Ικαρίας, και ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ, από το Λυδί Ικαρίας, μέλη του ΚΚΕ. Ο πρωτοδεύτερος ξάδερφός μου ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ, ΕΛΑΣίτης από το Λυδί Ικαρίας, εκτελέστηκε το 1943 από τους Γερμανούς.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ
Στη μνήμη τους για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρω στο Κόμμα μας 400 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Γιάννης Βατούγιος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ η ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 160 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 30 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, του κομμουνιστή ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ (φωτ.). Αξιο τέκνο της Νικαριάς και του ένδοξου ΚΚΕ, κράτησε ψηλά τη σημαία του αγώνα, σε όλη την 57χρονη οργανωμένη δράση του. Στάθηκε αταλάντευτος υπερασπιστής των κομμουνιστικών αρχών σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της κομματικής ζωής.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της αδελφής του ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΕΝΟΥΖΟΥ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ (φωτ.) και των αδελφών μου ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑ και ΚΩΣΤΙΑ ΚΡΑΤΣΑ - ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Γιαννούλα Παπαγεωργάκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Οκτώβρη έκλεισαν 16 χρόνια από το θάνατο του κομμουνιστή πατέρα μας, ΗΛΙΑ ΚΑΡΙΜΑΛΗ. Είχε συστρατευθεί στις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ από πολύ νωρίς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Αγωνίστηκε με το πάθος που τον διακατείχε, με αστείρευτη δύναμη και στάθηκε μπροστάρης σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της τάξης του. Εως το θάνατό του ήταν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Ραχών Ικαρίας, πρωτοπόρος στον αγώνα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
Ηταν μέλος του ΚΚΕ και υπερασπίστηκε τα ιδανικά του και το σοσιαλισμό. Εβαζε πάνω απ' όλα την αγάπη του προς τον άνθρωπο και το συμφέρον των πολλών, ως πραγματικός αγωνιστής, ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση. Γι' αυτό, μπορεί να «έφυγε» από τη ζωή, αλλά όχι και από τη σκέψη των ανθρώπων του και των συντρόφων του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ, που «χάσαμε» πριν από 21 χρόνια, προσφέρουμε 60 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Οικογένεια Σταμάτη Καρίμαλη

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, από τη Νέα Χαραυγή Κοζάνης, η σύζυγός του Χριστίνα προσφέρει 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Κοζάνης του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ, τίμιου αγωνιστή και οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Λουτρακίου - Περαχώρας.

Γεννήθηκε το 1936 από αγροτική οικογένεια στο Ζερίκι Βοιωτίας. Από μικρός στη βιοπάλη γνώρισε την αδικία και τη μεγάλη φτώχεια. Το 1970 ήρθε στο Λουτράκι με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του. Εδώ συνδέθηκε με το λαϊκό κίνημα στους οικοδόμους, οργανώθηκε στο συνδικάτο.

Πάντα μπροστά στους αγώνες με το κόκκινο γαρίφαλο στο πέτο και τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι.

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Στο Λουτράκι μεγάλωσε και τα έξι παιδιά του με τη σύντροφό του Ντίνα με κόπο και αγώνα.

Πολύ μεγάλη η συμβολή του στο κίνημα της ειρήνης με τις πορείες ειρήνης της ΕΕΔΥΕ.

Με τις ανατροπές μετά το 1990 - '91 στάθηκε ακλόνητος με το ΚΚΕ και διακινούσε τον «Ριζοσπάστη» στους δρόμους του Λουτρακίου.

Πάντα σεμνός και τίμιος αγωνιστής, βραβεύτηκε σε συνέδριο της ΕΕΔΥΕ για την προσφορά του στο κίνημα ειρήνης. Στην ερώτηση του προεδρείου «τι επάγγελμα κάνεις;», απάντησε: «Είμαι εργάτης της ειρήνης». Οι σύνεδροι σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν.

Καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε, σύντροφε Σεραφείμ, πάντα μαζί μας στους αγώνες.

Ο σύντροφός σου Νόσης Σπύρος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ και της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ καθώς και του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Η οικογένεια Βάλια, Στέφανος και Εύη Κακαρά

***

Στη μνήμη της μητέρας του συντρόφου μας Θοδωρή Ρούνη, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΡΟΥΝΗ, από τον Στόλο Αρκαδίας, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες από τη ζωή, οι σύντροφοι από την Αργολίδα προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αργολίδας.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ και ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, που ήταν μέλη της ΕΠΟΝ, προσφέρω ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση και τα νέα γραφεία του Κόμματος στην Ξάνθη 500 ευρώ.

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
Φωτιάδης Χαράλαμπος (Μπάμπης)


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ
ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΙΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΙΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΕΝΟΥΖΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΕΝΟΥΖΟΥ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΖΑΛΑ ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΖΑΛΑ ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ