Πέμπτη 4 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΕΦΕΣ
Για καλό «ποδαρικό» στο σπίτι του

Επιτυχημένη πρεμιέρα στον β' γύρο της Ευρωλίγκας και συνολικά στις υποχρεώσεις του για το 2018 επιδιώκει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, φιλοξενώντας την Εφες (21.15 - Novasports 2) για τη 16η αγωνιστική. Κόντρα στην εκ των ουραγών της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδείξει το ρόλο του ως φαβορί, προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο στο ΟΑΚΑ και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, πολύ περισσότερο που η ήττα στη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική διέκοψε το νικηφόρο σερί των «πρασίνων» και τους έφερε «συγκάτοικο» στην τρίτη θέση τη Ζαλγκίρις.

Για τη δυναμική της Εφές, που μετράει μόλις 4 νίκες, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε αντίθετη γνώμη απ' ό,τι μαρτυρά η δεινή βαθμολογική της θέση. Οπως είπε, η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά βελτιωμένη, ενώ πλέον με τις προσθήκες του Αταμαν ως κόουτς (στη θέση του Περάσοβιτς) και του Ντέρικ Μπράουν πρόκειται για άλλη ομάδα, ενώ σήμερα επιστρέφει και ο Ζόραν Ντράγκιτς. Για τον Καταλανό κόουτς, η αντίπαλος δείχνει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της από την αρχή της σεζόν και γι' αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα από τη Βαλένθια και να ξεκινήσει νικηφόρα τον β' γύρο, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Νίκος Παππάς, που δεν αγωνίστηκε στη Ρόδο την περασμένη Κυριακή, ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τα άλλα ματς

Στους υπόλοιπους αγώνες το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ισπανία, όπου ξεχωρίζει η δοκιμασία της πρωτοπόρου ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (22.00 - Novasports 1), ενώ υπάρχει και η ισπανική κόντρα της Μάλαγα με τη Βαλένθια (21.45 - Novasports 3).


Τη διατήρηση του αήττητου στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές, στην πρεμιέρα του β' γύρου στην Ευρωλίγκα

Eurokinissi

Τη διατήρηση του αήττητου στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές, στην πρεμιέρα του β' γύρου στην Ευρωλίγκα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ