Σάββατο 13 Γενάρη 2018 - Κυριακή 14 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΙΜΠΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΜΠΙΜΠΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της πεθεράς μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΟΓΙΑ και του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΓΙΑ, προσφέρω 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης.

Τασία Τόγια

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ και ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, που ήταν μέλη της ΕΠΟΝ, προσφέρω ως δεύτερη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση και τα νέα γραφεία του Κόμματος στην Ξάνθη 500 ευρώ.

Φωτιάδης Χαράλαμπος (Μπάμπης)

***

Στη μνήμη του θείου μας ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, που εκτελέστηκε στην πλατεία του χωριού του Αρτοτίνα Φωκίδας από ΜΑΥδες και στη μνήμη των αδελφών του ΜΑΡΙΑΣ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, που έζησαν το δράμα της εκτέλεσης του ήρωα αδερφού τους, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα των αγώνων και των θυσιών, 300 ευρώ.

Οικογένεια Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Στις 12/1/2018 συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΤΑΚΗ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, πιστού μέχρι το τέλος της ζωής του στα ιδανικά του ΚΚΕ και καθημερινού αναγνώστη του «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/1/2018 συμπληρώνονται 13 χρόνια από το «ταξίδι χωρίς γυρισμό» της ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΘΕΡΜΟΥ - ΡΑΠΤΑΚΗ. Στη μνήμη της ο αδελφός της Ανδρέας και οι γονείς της, Ηλίας και Πηνελόπη Θερμού, προσφέρουν στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ «902», το ποσό των 50 ευρώ.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Η Λιάνα, όπως όλοι την γνώριζαν, «έφυγε» σε ηλικία μόλις 44 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Στη διάρκεια της αρρώστιας της, κράτησε την ίδια σεμνή, αγωνιστική και αξιοπρεπή στάση, που είχε σε όλη τη σύντομη πορεία της ζωής της.

Σε εφηβική ηλικία οργανώθηκε στην ΚΝΕ, ενώ αργότερα ανέπτυξε δράση κυρίως στο γονεϊκό κίνημα και στη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στο Χαϊδάρι. Εδινε τη μάχη της υπεράσπισης των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων με ηρεμία αλλά συνάμα με αποφασιστικότητα, ενώ ξεχώριζε για το ήθος και την ανιδιοτέλειά της. Ο άδικος θάνατός της σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένειά της, στους συγγενείς, στους φίλους και τους συντρόφους της στους αγώνες. Ωστόσο το χαμόγελο και η αισιοδοξία της μας δίνουν δύναμη και κουράγιο στις καθημερινές μάχες, στο πλευρό του ΚΚΕ.

Λιάνα, δεν σε ξεχνάμε ούτε μέρα.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Γενάρη συμπληρώνονται 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ, γεννημένης στην Ελαφο Αγιάς Λάρισας. Στον Εμφύλιο, υπηρέτησε στην πολιτοφυλακή. Αργότερα, εντάχθηκε στην ΕΔΑ και μεταπολιτευτικά ως μέλος πλέον του ΚΚΕ συμμετείχε δραστήρια στην ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων και στο συνδικαλιστικό κίνημα ως μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Γεωργίου - Λαχανοκήπων Λάρισας.

Σοφία Γουργιώτη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο της πολυαγαπημένης συζύγου, πιστής συντρόφου, μητέρας και γιαγιάς ΜΕΡΚΟΥ ΕΙΡΗΝΑΣ. Σε κάθε κάλεσμα, σε κάθε μάχη του Κόμματος ήταν παρούσα. Στη μνήμη της προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 20 ευρώ.

Μέρκος Αγγελος, από Νιγρίτα Σερρών

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
***

Ο Α. Μ. στη μνήμη του πατέρα του ΠΑΝΤΕΛΗ, οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, συζύγου και πατέρα, ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, που στις 9 Γενάρη συμπληρώθηκαν 22 χρόνια που «λείπει» από κοντά μας.

Υπήρξε σε όλη του τη ζωή μαχητής για μια Ελλάδα χωρίς τους «προστάτες» Αμερικάνους και Αγγλους, για μια Ελλάδα χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια Ελλάδα σοσιαλιστική, με αξίες για τη ζωή του λαού της και όλων των ανθρώπων. Σε κάθε μάχη ήταν μπροστά.

Μέλος της ΕΠΟΝ, του ΚΚΕ, στο ΔΣΕ, χρόνια φυλακής και εξορίας. Απέδρασε μαζί με άλλους συντρόφους από τις φυλακές Βούρλων στον Πειραιά. Ηταν μαζί με πολλά μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ στις ψευτοδίκες για κατασκοπεία τη δεκαετία του '60.

Στη δικτατορία φυλακίστηκε και βασανίστηκε. Πάντα αγωνιστής, χωρίς βήμα πίσω, έως το τέλος της ζωής του, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και καθημερινός αναγνώστης του «δικού του Ριζοσπάστη».

Με ευκαιρία την Οικονομική Εξόρμηση, προσφέρουμε στη μνήμη του στο αγαπημένο μας ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου.

Η σύζυγος Ελένη

Τα παιδιά Θανάσης και Παναγιώτης

Τα εγγόνια του

***

Σύντροφοι από τη Χαλάστρα προσφέρουν 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος στη μνήμη των αγωνιστών συντρόφων από τη Χαλάστρα ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΧΑΓΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΟΥΦΑΛΗ ΦΩΤΗ, ΤΟΥΒΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ, από τον Αμάραντο Καρδίτσας, πολιτικού πρόσφυγα σε Πολωνία και Βουλγαρία, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο γιος του Αναστάσιος Τσαντήλας

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του παιδιού μας ΒΑΛΟΥΚΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, του αδελφού μας ΒΑΛΟΥΚΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, κομμουνιστή και πρωτοΕΛΑΣΙΤΗ Παγγαίου και της πρωτοξαδέλφης μας ΜΠΙΜΠΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, από τη Μυρρίνη Σερρών, κομμουνίστριας και μαχήτριας του ΔΣΕ καθώς και όλων των ηρώων του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, που έδωσαν τη ζωή τους για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ του δήμου Αμφίπολης 100 ευρώ στο κόμμα των ηρώων, το ΚΚΕ.

Αλκηστης - Ιάκωβος Βαλουκτσής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΡΑΝΗ, Μακρονησιώτη αγωνιστή, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από ένα χρόνο, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 22/02/2018 συμπληρώνονται τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας τόσο άδικα και σύντομα ο πολυαγαπημένος μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ. Το χαμόγελό του και η αισιοδοξία του, που είχε πάντα για τη ζωή, είναι νωπά στη σκέψη μας. Οι όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες δεν τον πτόησαν, δεν τον άγγιξαν καθόλου. Εμεινε πιστός στις πανανθρώπινες αξίες της τάξης που τον γαλούχησε και τον διαμόρφωσε, της εργατικής τάξης.

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του και με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

Η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Αθηνά και Γεώργιος, τα εγγόνια Ιφιγένεια, Χρήστος και ο κουνιάδος του Σπυρίδων

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ, αγωνιστή του ΔΣΕ και του ΚΚΕ, και της ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ (ΜΟΣΧΟΥ), πολιτικών προσφύγων στην ΕΣΣΔ, που έμειναν πιστοί έως το τέλος της ζωής τους στις αρχές του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

Ο αγώνας σας οδηγός μας.

Τα παιδιά του Σπυρίδων, Βασιλική, τα εγγόνια Αθηνά, Σταύρος, Γιώργος, τα δισέγγονα Ιφιγένεια, Χρήστος, Σπυρίδων

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, που «έφυγε» από τη ζωή το 1979, και της μητέρας μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, που πέθανε το 1984, από το χωριό Θούριο Ορεστιάδας Εβρου, στη μνήμη του αδελφού μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), του γαμπρού μας ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΣΙΔΗ (Μαυρομάτη) και του θείου μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, συντρόφων πιστών στο ΚΚΕ και στην υπόθεση της εργατικής τάξης, που δώσανε και τη ζωή τους για το δίκιο του αγώνα του λαού μας, προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λειψίας, 200 ευρώ.

Σταματία και Θανάσης Καραγιάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου θείου και γιαγιάς, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ και ΛΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ, προσφέρω για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τράπεζας Πειραιώς.

Φρύνη Μασκαλάρη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΠΑΛΑΣΚΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, από το Γκόρι της Γεωργίας, και του συζύγου της ΠΑΛΑΣΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, γιατρού, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και αφοσιωμένων μέχρι το τέλος της ζωής τους στο ΚΚΕ, στο οποίο δώρισαν το σπίτι τους, οι σύντροφοι της ΚΟΒ Ντεπώ Κ/Αν. Τομέα Θεσσαλονίκης, προσφέρουν το ποσό των 175 ευρώ.

ΡΑΠΤΑΚΗ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΡΑΠΤΑΚΗ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
***

ΦΩΤΟ

Ο πατέρας μας ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ γεννήθηκε το 1896 στην Ανατολική Θράκη και πέθανε το 1970. Ηταν αγρότης και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Για τη δράση του φυλακίστηκε (φυλακές Κομοτηνής) και εξορίστηκε (Αγιος Κήρυκος Ικαρίας). Στο σπίτι του επέστρεψε το 1948, ενώ οι τέσσερις κόρες του ήδη συμμετείχαν στον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Το 1964 συνάντησε τις κόρες του στην πρώην ΛΔ Βουλγαρίας, οι οποίες, ως πρώην μαχήτριες του ΔΣΕ, ζούσαν πλέον ως πολιτικοί πρόσφυγες στις τότε Λαϊκές Δημοκρατίες.

Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε μέλος του τιμημένου ΚΚΕ.

Οι κόρες του Αθανασία, Τασούλα Λαζαρίδου και η εγγονή του Κούλα, στη μνήμη του, προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ Κ/Αν. Τομέα Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο σ. Γιώργος Βαρετιμίδης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ (φωτ.), ΑΒΡΑΑΜ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗ προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

Τα παιδιά τους Γιάννης και Ευδοξία

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 22/11/2017 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου. Γεννήθηκε το 1933 στο χωριό Βαθύρρευμα Τρικάλων.

Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στην Τασκένδη, απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα εφαρμοστής και ηλεκτροκολλητής. Για την εργασία του τιμήθηκε με τους τίτλους «Ουντάρνικος Κομμουνιστικής Δουλειάς», «Ουντάρνικος Λενινιστικού Πεντάχρονου», «Νικητής της Σοσιαλιστικής Αμιλλας του 1973». Τιμήθηκε, επίσης, με πολλά τιμητικά γράμματα, το όνομά του γράφτηκε στον Πίνακα Τιμής του εργοστασίου.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
Στις 29/1/2018 συμπληρώνονται έξι χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ του Σταύρου. Γεννήθηκε στις 6/12/1930 στο χωριό Ψαράδες της Φλώρινας. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στη συνέχεια, στην Τασκένδη, απόφοιτη τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα τορναδόρος.

Το 1977 επαναπατρίζονται οικογενειακώς μαζί με τα παιδιά τους και διέμεναν στο Βόλο.

Στη μνήμη τους τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν για ενίσχυση του αγώνα του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Βόλου.


ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ

ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ

ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΣΚΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΣΚΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΡΑΝΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΡΑΝΗΣ

ΕΙΡΗΝΑ ΜΕΡΚΟΥ
ΕΙΡΗΝΑ ΜΕΡΚΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

ΛΕΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ
ΛΕΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ