Πέμπτη 25 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ
Καμία ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών ένα μήνα μετά!

Καταγγελία της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας»

Τη στάση των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ στην Πανελλήνια Ενωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) καταγγέλλει η παράταξη της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ), καθώς ένα μήνα μετά τις εκλογές που έγιναν στην Ενωση μέσα σε συνθήκες αδιαφάνειας δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εδρών και της σταυροδοσίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΔΑΣ αναφέρει:

«Στις 18, 19 και 20 Δεκέμβρη 2017 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στην ΠΕΥΦΑ για εκλογή του νέου Γενικού της Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την ΠΟΕ ΥΠΠΟΑ.

Για άλλη μια φορά, οι ηγεσίες των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ διεξήγαγαν τις εκλογές μέσα σε συνθήκες αδιαφάνειας και με θολές διαδικασίες.

Αν και συμπληρώθηκε ένας μήνας από τις εκλογές του Συλλόγου μας, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εδρών και της σταυροδοσίας, καθώς, όπως ισχυρίζονται, η καταμέτρηση των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί!!!

Αν και σύμφωνα με τον Ν.1264/82 τα αποτελέσματα των εκλογών παραδίδονται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο στο Πρωτοδικείο την επόμενη μέρα της εκλογικής διαδικασίας, τα ψηφοδέλτια βρίσκονται ακόμα στα γραφεία του Συλλόγου και συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών...

Αλήθεια, τι "μαγειρεύουν";

Οι πλειοψηφούσες δυνάμεις της ΠΕΥΦΑ μέσα σε κλίμα αλαζονείας και πανηγυρισμών για νίκη τους, προχωράνε την Τρίτη 23/1/2018 (σ.σ. προχτες) σε συγκρότηση προεδρείου χωρίς καν να έχουμε δει τα τελικά αποτελέσματα στα επίσημα πρακτικά!!

Καταγγέλλουμε τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων και απαιτούμε να μας παραδοθούν τα επίσημα πρακτικά καθώς και οι καταστάσεις των ψηφισάντων μελών του Συλλόγου μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ