Παρασκευή 26 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να ξαναβρεί το δρόμο του

Να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από την Κίμκι θέλει ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι

Eurokinissi Sports

Να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από την Κίμκι θέλει ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι
Με βασική επιδίωξη να ελαφρύνει το κλίμα που διαμόρφωσε η νέα βαριά ήττα στη διοργάνωση, αυτή τη φορά από την Κίμκι την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκ νέου εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (20.00 - Novasports 1). Η ελληνική ομάδα ψάχνει την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή και κυρίως να αποφύγει μπελάδες όσον αφορά την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στην αποψινή της αποστολή, η οποία, όπως επισήμανε ο Ελληνας κόουτς, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια δυνατή ομάδα, που ανεβάζει τους ρυθμούς της εντός έδρας. Οπως είπε, πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται πολύ στο γρήγορο παιχνίδι, στην καλή κυκλοφορία και στο περιφερειακό σουτ, διαθέτοντας ικανούς σουτέρ οι οποίοι χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής απ τους παίκτες του. Σχολιάζοντας την πορεία του Ολυμπιακού, ο Γ. Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση κάθε ομάδας είναι αναπόφευκτα, επικαλούμενος και τα αποτελέσματα άλλων ομάδων της διοργάνωσης.


«Εχουμε δει πως πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας είχαν ένα κακό διάστημα. Για παράδειγμα η Ρεάλ σε έξι ματς είχε πέντε ήττες. Εμείς είχαμε τραυματισμούς που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Τραυματισμοί που ναι μεν καλυπτόντουσαν από τους υπόλοιπους παίκτες, όμως, όταν παίζεις με 10 και 11 παίκτες από τους 16 που έχεις διαθέσιμους, κάποια στιγμή συσσωρεύεται η κούραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Σφαιρόπουλος. Από την αποστολή του Ολυμπιακου απών θα είναι ο τραυματίας Παπαπέτρου, ενώ ο Μιλουτίνοφ, αν και μπήκε στην αποστολή, ταλαιπωρείται από ψύξη στον αυχένα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας με απολογισμό 7 νίκες - 12 ήττες έχει «κατρακυλήσει» στη βαθμολογία και δεν έχει περιθώρια απωλειών, προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες του απομένουν για να προλάβει το «τρένο» της οκτάδας.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάμπεργκ (19.00 - Novasports 1), Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα (19.45 - Novasports 4), Βαλένθια - Κίμκι (21.30 - Novasports 4), Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.45 - Novasports 5).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ