Σάββατο 27 Γενάρη 2018 - Κυριακή 28 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Αττική
  • Την Κυριακή 28 Γενάρη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Χαϊδαρίου καλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 29 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών καλεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Πέμπτη 1η Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Κατασκευών καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί στην αίθουσα ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 30/1

-- Στις 11.30 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα έργα ανάπλασης Φαλήρου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Δαφνής, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στο Ελληνικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Δαφνής θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του ΤΡΑΜ στο Ελληνικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ