Σάββατο 3 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 4 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο, θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, στα κεντρικά, στα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά. Τα φαινόμενα θα ενταθούν από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Λίγα χιόνια αναμένεται να πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και στα πελάγη 8 και πιθανώς τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Κυριακή, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, στα κεντρικά, στα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνα αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση θα σημειωθεί από τα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά και βόρεια.

Τη Δευτέρα, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ