Σάββατο 10 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΑΚΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΑΚΑΣ
ΦΩΤΟ

Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Φωτίου και της Τατιανής, γεννήθηκε στις 23/7/1939 στην Κοκκινιά Κιλκίς. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Κιλκίς. Δούλεψε στη Γερμανία (Μόναχο) και με τα χρήματα που έβγαζε σπούδασε Κτηνιατρική στη Βιέννη. Επέστρεψε στην Αθήνα και έγινε εργολάβος δημοσίων έργων, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας διορίσθηκε στο δήμο Αιγάλεω, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Επέστρεψε στο Κιλκίς το 1997 και έζησε εκεί μέχρι τη μέρα που απεβίωσε (2/1/2018, 78 ετών). Παντρεύτηκε με την Βαρβάρα Ρούσαλη, δεν είχαν παιδιά, στις 5/5/92 έμεινε χήρος.

Σε όλη του τη ζωή υπήρξε ενεργό μέλος του ΚΚΕ και αγωνίσθηκε γι' αυτό με πολύ ζήλο. Το 2004 έκανε δύσκολη εγχείρηση καρδιάς (τριπλό bypass) και η ευαίσθητη υγεία του, τον δυσκόλεψε να αγωνιστεί περισσότερο. Ηταν πιστός στα ιδεώδη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Θα τον αγαπώ για πάντα. Στη μνήμη του προσφέρω 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, στην ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Η ανιψιά του, Μιχαηλίδου Φωτεινή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας γιου, συζύγου, πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα 150 ευρώ.

Κωνσταντίνα Χαρού, Ελένη Κατροδαύλη, Θοδωρής Χαρός

***

Στη μνήμη της ΧΑΪΔΩΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ - ΓΕΡΟΖΗΣΗ, που καταγόταν από οικογένεια αγωνιστών, οι οποίοι πέρασαν από στρατόπεδα εξορίας και φυλακές κι έμεινε πιστή στις αρχές του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, ο γιος της Βασίλης και η αδελφή της Σεβαστή προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιπποκράτη - Αμπελοκήπων Λάρισας του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ, που «έφυγε» στις 7 Φλεβάρη, πριν από τρία χρόνια, πάντοτε πιστός στο κόμμα του, το ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
Ο γιος του Γιώργος Κολοζώφ και η σύζυγός του Μαρία Κολοζώφ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, που τόσο πρόωρα και άδικα «έφυγε» από κοντά μας πριν από έναν περίπου χρόνο σε ηλικία 35 χρόνων, οι σύντροφοί του Δημήτρης Ζώτος, Τάκης Τζίμας, Αγόρος Κώστας, Βαγγέλης Μπαμπούλιας, Τάκης Σιουμάλας και Σταύρος Κλείτσας προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας Ιωαννίνων για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στο οποίο αφιέρωσε όλη του τη ζωή.

***

Ο Δημήτρης Ζώτος από τη Βρυσούλα του δήμου Ζίτσας προσφέρει στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας Ιωαννίνων, 50 ευρώ στη μνήμη των γονιών του ΖΗΣΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΩΤΟΥ, οι οποίοι πέθαναν το 1977, και 30 ευρώ στη μνήμη της ξαδέρφης του ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΣΟΥΛΗ - ΚΟΖΑΝΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 17/8/2016 σε ηλικία 57 χρόνων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΣΙΩΠΗ η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος από μικρή ηλικία, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής και ΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΟΠ Ιωαννίνων της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΜΙΧΑΛΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΙΑΚΑ από Καρίτσα Ιωαννίνων, ΑΝΔΡΕΑ και ΗΛΙΑ ΣΙΩΠΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΤΣΑΝΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΑΝΝΗ, από Πρωτόπαππα Ιωαννίνων, αφιερώνουμε τη μεγάλη επιτυχία που είχε η ΚΟΒ Ζίτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ, της οποίας όλοι τους υπήρξαν άξια μέλη της, με την υπερκάλυψη του υψηλού πλάνου της στην πρόσφατη Οικονομική Εξόρμηση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΤΣΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΤΣΗΣ
Τους δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ανταποκριθούμε και στα μεγάλα καθήκοντα που μπαίνουν μπροστά μας, με στόχο να γίνουν βήματα στην αλλαγή των συσχετισμών, στην ανασύνταξη του κινήματος και στην οικοδόμηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, στη συστράτευση με το ΚΚΕ παντού.

ΚΟΒ Ζίτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Ιλίου.

Τα εγγόνια του Τάσος και Μαρία Αστερινού

***

ΦΩΤΟ 2

Το Σάββατο 10 Φλεβάρη πραγματοποιείται το μνημόσυνο της αγωνίστριας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΑΤΣΗ, στις 9.30 π.μ., στον Αγιο Ανδρέα Παιανίας.

Γεννήθηκε το 1921 στην Ανω Πέτρα Αρτας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Σπυροκώστα (Τάτση) τα χρόνια της Κατοχής. Ο Αποστόλης, έχοντας πολεμήσει με το ΕΑΜ αλλά και τον ΔΣΕ, έφυγε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη το 1949. Η Αλεξάνδρα φυλακίστηκε την περίοδο του Εμφυλίου ως σύζυγος αντιστασιακού και αργότερα απορρίφθηκε η αίτησή της να πάει στη Σοβιετική Ενωση με τα παιδιά της. Αναγκάστηκε σε πολύ δύσκολες συνθήκες να μεγαλώσει μόνη τα τρία της αγόρια, Σπύρο, Βαγγέλη και Βασίλη. Σε όλη της τη ζωή δεν δείλιασε στις δύσκολες συνθήκες, όμως ο πρόωρος χαμός του γιου της ΒΑΓΓΕΛΗ, στελέχους στην Ομοσπονδία Λογιστών, άφησε μια αγιάτρευτη πληγή στην καρδιά της.

Χρήστος Τσακίρης
Χρήστος Τσακίρης
Στη μνήμη της Αλεξάνδρας Τάτση και του γιου της Βαγγέλη, η οικογένεια της Βιβής Τάτση προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παιανίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των ΗΡΩΣ, ΜΙΜΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, που έμειναν πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσέφεραν στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίας Σοφίας Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πιστού οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 30 Δεκέμβρη 2011, προσφέρω 200 ευρώ μέσω της ΤΟ υπαίθρου Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ο γιος του Δημήτρης Γιαννόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Ο αγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑΚΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, «έφυγε» από κοντά μας στις 3 Νοέμβρη 2007. Γεννήθηκε το 1923 στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Το 1939 εκδιώχθηκε από το βουλγαρικό κράτος, ενόψει του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ηρθε στην Ελλάδα και εξορίστηκε από τον Μεταξά μαζί με την οικογένειά του στην Καλαμάτα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και παράλληλα ανέπτυξε αγωνιστική αντιστασιακή δράση ως μέλος της ΜΛΑ και της ΕΠΟΝ. Υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας Λαμπράκη και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη κατά Γκοτζαμάνη.

Για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, για την οποία πάντα εξέφραζε τη βεβαιότητα πως θα ξαναγίνει, και στη μνήμη του, τα παιδιά του Πάνος και Νίκος προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δυόμισι χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου σύζυγος ΜΑΡΙΑ ΒΟΤΣΗ. Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Ζίχνης, για τα 100χρονα του τιμημένου ΚΚΕ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Βότσης Φίλιππος

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μου αδερφής ΠΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΕ ΙΟΡΔΑΝΟΥ προσφέρω 20 ευρώ για την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ.

Τσαντές Γιώργος, Μηλιωπό Ικαρίας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του γαμπρού μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΑΜΑΚΑ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, η οικογένεια Κίμωνα Καρρά προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου, πατέρα και παππού ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, από το Βερτίσκο Λαγκαδά, που «έφυγε» από τη ζωή στις 7/12/2017 σε ηλικία 92 χρόνων, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ για το περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, πιστού, αφοσιωμένου και συνεπούς μέχρι το τέλος φίλου του ΚΚΕ, σύντροφοι από την ΚΟΒ Κριθιάς - Λαχανά της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΕΟΦΙΛΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγαν» το 1981 και 1991 αντίστοιχα, οπαδών του Κόμματος, του μονάκριβου ΕΠΟΝίτη αδελφού μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, που «έφυγε» το 1997, της ΕΠΟΝίτισσας αδελφής μας ΣΟΦΙΑΣ, που «έφυγε» το 2014, και της αδελφής μας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο, προσφέραμε για την Οικονομική Εξόρμηση και τα 100 χρόνια του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 100 ευρώ.

Βαρβάρα Καζαντζίδου και Ελένη Παπαδοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Προς τιμήν του αγαπημένου μας συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΥΓΙΖΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 16/12/2017, προσφέρουμε το ποσό των 350 ευρώ στο Κόμμα μας, για τα 100 χρόνια ηρωικής και αταλάντευτης δράσης του.

Η σύζυγος, η κόρη του και οι σύντροφοί του από την ΚΟ Κάτω Αιγάλεω του ΚΚΕ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συζύγου και μητέρας, αγωνίστριας ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας (5/1/18), προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΤΟ Εβρου του ΚΚΕ.

Ο σύζυγος Δημήτρης Κουμπής

Τα παιδιά Τίνα και Νίκος Κουμπής

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Φώτης Γεωργιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΡΑΛΗ, που «έφυγε» το Γενάρη του 1995, αγωνιστή που πάλεψε κατά της χούντας από το Παρίσι αλλά και στη συνέχεια ενάντια στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγος, η κόρη, η ανιψιά και η αδερφή του

Η οικογένειά του απέστειλε επιστολή του φίλου Θανάση Λεπίδα, η οποία έχει ως εξής:

«Στον φίλο μας ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΡΑΛΗ. Φίλε Γιάννη, "έφυγες" νωρίς. Μαζί και με πολλούς άλλους είχαμε ονειρευτεί να αλλάξουμε τον κόσμο για μια κοινωνία πιο δίκαιη και ανθρώπινη. Αγωνιστήκαμε στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, πήραμε μέρος στον αγώνα του κομμουνιστικού κινήματος ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση της αστικής δικτατορίας. Και φαινόταν ότι κάτι είχαμε κερδίσει και σωστά προχωρήσει. Είχαμε πει και πιστέψει νομοτελειακά ότι όλα αλλάζουν και ο κόσμος ποτέ δεν μένει ο ίδιος, αλλάζει προς το καλύτερο.

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
Εσύ "έφυγες" νωρίς. Ισως καλύτερα έτσι. Δεν έζησες να δεις το κατρακύλισμα και τις αξίες να αναποδογυρίζουν. Οι απατεώνες της εξουσίας, το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ και η πάντοτε ξενόδουλη δεξιά κατάφεραν να χρεοκοπήσουν τη χώρα μας και να διασύρουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό στα μάτια των άλλων ευρωπαϊκών λαών. Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζουν. Πάνε και οι δάφνες των Αχαιών προγόνων. Και αφού τη στέρησαν από τα στοιχειώδη που πριν διέθετε στο ακέραιο την οδήγησαν γονατιστή στις προσταγές της Γερμανίας και του διεθνούς κεφαλαίου. Και οι υπεύθυνοι; Πολλοί από αυτούς ζουν και χαίρουν όπως και πρώτα. Μερικοί μάλιστα με πολύ κυνισμό κουνώντας το δάκτυλο υποδείχνουν στους νέους κυβερνήτες ποιο δρόμο υποταγής να ακολουθήσουν.

Εσύ, φίλε Γιάννη, έφυγες στην ανυπαρξία και δεν είδες τίποτα από όλα αυτά. Σε εμάς εδώ τους φίλους σου μένουν η θύμησή σου, το αστείο σου το αστείρευτο, οι ατελείωτες συζητήσεις μας για τα πιο όμορφα του κόσμου. Φυσικά, η Ιστορία προχωράει το δρόμο της αργά αλλά, υποχρεωτικά, ο κόσμος θα αλλάξει. Θα τον αλλάξουμε με τον αγώνα.

Ο φίλος Θανάσης Λεπίδας».


ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ

Eurokinissi

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΒΟΤΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΤΣΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΝΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΑΤΣΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΑΤΣΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΥΓΙΖΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΥΓΙΖΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΜΑΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΜΑΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ