Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τραμπούκικη επίθεση σε βάρος μαθητών και κατοίκων του Γραμματικού

Τραμπούκικη επίθεση δέχτηκαν χτες μαθητές, παιδιά και κάτοικοι της περιοχής του Γραμματικού που βρέθηκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, χτες ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί το θέμα της υπογειοποίησης τμήματος της Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Ν. Φιλαδέλφεια, που σχετίζεται άμεσα με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Την ώρα που ξεκινούσε η συνεδρίαση, βρέθηκαν στο χώρο κάτοικοι του Γραμματικού και άλλων περιοχών για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Το γεγονός αυτό οδήγησε την περιφερειακή διοίκηση στο να διακόψει για άλλη μια φορά αναίτια τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να ακολουθήσουν οι επιθέσεις σε βάρος ακόμα και μικρών παιδιών, επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι είναι υπεύθυνοι για τη μη διεξαγωγή του συμβουλίου.

Με ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής σημειώνει:

«Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταδικάζει την επίθεση τραμπούκων ενάντια σε μαθητές, παιδιά και κατοίκους του Γραμματικού και των γύρω περιοχών, που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σήμερα Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2018. Απαιτούσαν δε να εγκριθεί η Περιβαλλοντική Μελέτη της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, έργο αναγκαίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η διοίκηση Δούρου έχει ευθύνη για την όλη κατάσταση, γιατί αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, σήμερα, παρά τις υποσχέσεις της σε προηγούμενη συνεδρίαση και μεταθέτοντάς την σε επόμενη.

Η διοίκηση Δούρου, για να βγει από τη δύσκολη θέση, αυθαίρετα, όπως συνηθίζει τελευταία (βλέπε συνεδρίαση για τη Μάνδρα), διέκοψε τη συνεδρίαση, με δήλωση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ