Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πλημμύρες στα παράλια της Λάρισας

Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στα παράλια της Λάρισας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρέμα δίπλα στη γέφυρα του Αγιοκάμπου, το οποίο υπερχείλισε. Μάλιστα, τα ορμητικά νερά παρέσυραν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο που περνούσε μέσα από το ρέμα. Περαστικοί απεγκλώβισαν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οπως υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, τα ρέματα δεν καθαρίζονται, ενώ και πριν από ένα μήνα είχαν πάθει πάλι ζημιές από πλημμύρες.

Στο μεταξύ, η μεγάλη χιονόπτωση στα ορεινά της Λάρισας είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν για πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές στο Λειβάδι Ελασσόνας.

Σήμερα Τρίτη, στις 10.30 π.μ., τις πλημμυρόπληκτες περιοχές στα παράλια του Αγιοκάμπου θα επισκεφτούν ο Τάσος Τσιαπλές, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας, και ο Γιάννης Κασίδας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Αγιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ